Kağıthane'de Kahvehaneye Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Kağıthane'de Kahvehaneye Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kağıthane\'de Kahvehaneye Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kağıthane'de bir kahvehaneye, otomobille gelen kişi yada kişiler tarafından silahla saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

08.02.2016 06:29  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane Sanayi Mahallesi, Atatürk Caddesi 42 numarada bulunan bir kıraathaneye bir otomobilden ateş açıldı saldırıda ilk belirlemeye göre bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişiler ise otomobil ile kayıplara karıştı.

KAHVEHANEYE SİLAHLI SALDIRI

Olay saat 05.00 sıralarında Sanayi Mahallesi Atatürk Caddesi 42 numarada bulunan kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobille gelen kişi veya kişiler kahvehaneye silahlı saldırıda bulundu.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Saldırganlar plakası alınamayan otomobille olay yerinden kaçtı. Saldırıda kahvehanenin camına çok sayıda mermi isabet ederken, içeride bulunan henüz kimliği belirsiz 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan 1 kişi ise olay yerine gelen ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

9 BOŞ KOVAN TESPİT EDİLDİ

Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine şerit çekerek incelemelerde bulunan polis ekipleri, yerde 9 boş kovan tespit etti. Saldırıyı gerçekleştiren kişi yada kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

4-5 SAAT ÖNCE DE ÇATIŞMA ÇIKTI

Görgü tanıkları, olaydan 4-5 saat önce de kahvehanede çatışma ve kavga meydana geldiğini, ikinci çatışmada bir kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

SALDIRI KİŞİSEL HESAPLAŞMA

Gece 01.00 sıralarında çatışma sesleri ile uyandığını söyleyen Ersin Bayındır, sabah saatlerinde yeniden bir çatışma çıktığını ve bu çatışma sonucunda 9 el ateş edildiğini söyledi. Saldırının terör olayı olmadığını ifade eden polis ekipleri, kişisel hesaplaşma sonucu olayın yaşandığını belirtti.

Çatışma sırasında hayatını kaybeden Hakan Öztürk'ün cesedi polis ekipleri tarafından cenaze aracına konularak götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kağıthane'de Kahvehaneye Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • musluman: ak parti türkiyesi 5 3 Yanıtla
  • KÜRT FEYZO: idam etmezseniz ya da infaz etmezseniz BU OLAYLAR BİTMEZZZZZ EY T.C. 1 2 Yanıtla
  • doran: daha çok olsun bu olaylar. ülkeden nefret etmemi dahada arttiriyor. fırsat çıkarda giderim bu ülkeden. 1 1 Yanıtla
  • 67 GKÇBY: sabahın 5 inde açık kahvemı olur diye yazan bilgisiz yorumcu sen sanatçı kahvehaneye diye bir deyim duymadıysan babana sor 1 0 Yanıtla
  • Volkan: 05:00 de açık kahve olmaz kulüp olur kumar oynatılan bir yerdir muhtemelen de alacak verecek meselesidir burdan da şu çıkıyor ölende öldürende bu memlekete faydalı kişiler değillermiş çok üzülmeye gerek yok 0 0 Yanıtla
  • Slm: KAhvehaneleri kapatın 0 0 Yanıtla
  • FATIH: Ülkenin huzur ve bütünlüğünü bozmaya çalışanların Allah bin türlü belasını versin... 0 0 Yanıtla
  • 06: Ahir zaman cinayetler çoğaldı. 0 0 Yanıtla
  • Sur-vivor: TT nin içler acısı durumunu. üzülerek izliyorum 0 0 Yanıtla
  • boksör: numandan çok umutluydum o nu görünce davutogluna ısındım 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement