Kağıtsporlu Can, İstanbul Açık'ta Şampiyon Oldu - Son Dakika
Yerel

Kağıtsporlu Can, İstanbul Açık'ta Şampiyon Oldu

Kağıtsporlu Can, İstanbul Açık\'ta Şampiyon Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu satranççı Can Baylav İstanbul Açık Satranç turnuvası 10 yaş altı kategorisinde şampiyon oldu.

11.09.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu satranççı Can Baylav İstanbul Açık Satranç turnuvası 10 yaş altı kategorisinde şampiyon oldu.

Avrupa ve Dünya Satranç şampiyonalarında dereceler elde eden ve geçtiğimiz yıl yapılan 9 yaş kategorisinde ise Türkiye şampiyonluğunu kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un milli satranççısı Can Baylav'dan yeni bir derece daha geldi. Katıldığı şampiyonlarda rakiplerini egale eden yıldız satranççı, son olarak İstanbul Açık Satranç turnuvasına katıldı. 31 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında İstanbul Bahçelievler'de gerçekleşen turnuvaya 8 ülkeden, 12 unvanlı olmak üzere toplam 260 satranççı katıldı. Turnuvada mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu satranççı Can Baylav 10 yaş altında şampiyon olurken ikinci Emre Tınarlıoğlu, üçüncü ise Batu Angün oldu. Baylav aldığı şampiyonlukla uluslararası kuvvet derecesini ise 96 puan arttırmış oldu. Şampiyon satranççıdan bir şampiyonlukta uluslar arası İstanbul Açık Satranç turnuvasından geldi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıtsporlu Can, İstanbul Açık'ta Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement