Kağıtsporlu Oyuncu Başpehlivan Oldu - Son Dakika
Yerel

Kağıtsporlu Oyuncu Başpehlivan Oldu

Kağıtsporlu Oyuncu Başpehlivan Oldu

Yalova’nın Altınova ilçesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Hersek Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Kağıtsporlu Güreşçi Faruk Akkoyun oldu.

25.04.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Altınova ilçesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Hersek Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Kağıtsporlu Güreşçi Faruk Akkoyun oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Güreşçisi Faruk Akkoyun, Yalova'nın Altınova ilçesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Hersek Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olmayı başardı. Hersek yağlı güreşlerine Türkiye'nin önde gelen 36 başpehlivanı katıldı. Kırkpınar Yağlı güreşlerinin son başpehlivanı Antalyalı Orhan Okulu ile Kırkpınar başpehlivanlarından Samsunlu Fatih Atlı, Şaban Yılmaz, Antalyalı İsmail Balaban, Hasan Tuna ile Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor'un başpehlivanlarından Faruk Akkoyun katıldı. Altınova Hersek Er Meydanında yapılan güreşlere, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Eski Orman Bakanı Osman Pepe, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Yalova Milletvekili Fikri Demirel, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt ve güreş severler katıldı.

Bu sezon Kırkpınar'ın iddialı isimlerinden Kağıtspor'un başarılı yağlı güreşlerinden Faruk Akkoyun, Antalyalı Hasan Cengiz'i puanlama süresinde yenerek şampiyon oldu. Güreşlerde ikinciliği Hasan Cengiz, üçüncülüğü ise İsmail Balaban ve Orhan Okulu aldı. Güreşlerde Başpehlivan olan Faruk Akkoyun'a altın kemerini ve kupasını Bakan Yılmaz verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıtsporlu Oyuncu Başpehlivan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement