Kağızman'da İftar Çadırına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Kağızman'da İftar Çadırına Yoğun İlgi

Kağızman\'da İftar Çadırına Yoğun İlgi

Kağızman'da kaymakamlık ile belediyenin kurduğu iftar çadırı, yoğun ilgi görüyor.

11.07.2014 09:22  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağızman ilçesinde kaymakamlık ile belediye tarafından kurulan iftar çadırı, yoğun ilgi görüyor.

Çadıra gelen vatandaşlara yemek ikramında bulunan Kaymakam Kemal Duru, günde 500 kişinin iftarını burada yaptığını belirterek, ramazanda amacın aç kalmak değil, aç kalanların halinden anlamak gerektiğini söyledi.

Ramazan ayında birlik ve beraberliğin sağlandığını ifade eden Duru, "Amaç birlik ve beraberliktir. Bizde Kağızman'a yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik ortamında iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftar çadırına yardım etmek isteyen vatandaşlarımızın özellikle kamu kurumlarıyla irtibata geçerek yapmış oldukları yardımları bizler bilhassa kendi ellerimizle yerlerine ulaştırıyoruz" dedi.

Duru, ilçe halkının yardımseverliğiyle bilindiğini ifade ederek, "Bu mübarek ramazan ayında iftar çadırına veya başka yere yardım yapabilecekleri yardımlarının sağlıklı bir şekilde yerine ulaşabilmesi için  mutlaka ama mutlaka kurumlarla irtibata geçerek o kurumun yazı işleri müdürlüğünün verdiği hesap numaralarına yardım yapmaları gerekir ayrıca unutmasınlar ki kaymakamlık olarak vatandaşların yaptıkları yardım anında yardıma muhtaç kişilere ulaştırılıp bu mübarek günlerde yüzleri güldürülecektir." - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kağızman'da İftar Çadırına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement