Kağızman'da Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Kağızman'da Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Kağızman\'da Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kağızman’da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

10.04.2014 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kağızman'da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

İstiklal Alanında çelenk sunumu İstiklal Marşı'nın okunması ve Saygı duruşu ile başlayan tören Kağızman Belediye Düğün Salonunda misafirlere sunulan ikramlarla devam etti.

Törene Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Umut Çevik, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Utku Şanlı, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kağızman Kaymakamı Kemal Duru, "Bütün polislerimizin bu anlamlı gününü tebrik eder sağlıklı mutlu nice yıllar görmelerini dilerim." dedi.

Daha sonra konuşan Kağızman İlçe Emniyet Müdürü Talat Arslan, "Amacımız halkımızın refah ve huzur ortamında yaşamasını temin etmektir. Bu uğurda gece gündüz fark etmeden sürekli vatandaşımızın yanındayız. Polis, dosta güven, düşmana korku veren bir teşkilattır." dedi.

Daha sonra başarılı personellere başarı belgesi verilerek, Polis Teşkilatının 169. Yıl Dönümü pastası kesilip misafirlere ikram edildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağızman'da Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement