Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Roketatarlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Roketatarlı Saldırı

Kars'ın Kağızman ilçesinde PKK'lı bir grup terörist, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve polis lojmanlarına roketatarlı saldırıda bulundu. Çıkan çatışmanın ardından operasyon başlatıldı.

13.09.2015 21:59  Güncelleme: 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PKK'lılar Kars'ın Kağızman ilçesinde İlçe Müdürlüğü lojmanlarına saldırdı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

ÇATIŞMA DEVAM EDİYOR

Olay, saat 21.00 sıralarında Kağızman ilçe merkezinde yaşandı. Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü ve bitişiğinde bulunan lojmanlara bir grup terörist önce roketatarlı ardından uzun namlulu silahlarla saldırdı. Polisin saldırıya anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirmeye çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmanın ardından operasyon başlatıldı.

ÖLÜ YA DA YARALI YOK

Polis megafonla uyarıda bulunarak, vatandaşların evlerinden dışarı çıkmamaları yönünde uyarıda bulundu. İlk belirlemelere gören saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

KAYMAKAM'DAN AÇIKLAMA

Kaymakam Musa Üçgül, "Şu anda ciddi bir sıkıntı yok. Polisimiz saldırılara anında cevap vermişlerdir. Gerekli önlemler ve tedbirler alınmıştır. Şu anda da operasyon sürüyor" dedi.

VATANDAŞLAR PANİK İÇERİSİNDE

Öte yandan, güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çatışma devam ederken, vatandaşlar evlerinin ışıklarını söndürerek panik içerisinde silah seslerinin susmasını bekliyor. Evlerinde çoluk çocuklarıyla birlikte korku içerisinde bekleyen vatandaşlar terörü lanetliyor.

Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü\'ne Roketatarlı Saldırı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Roketatarlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (201)

  • biraz gulelim: daha çok roket yersin hihi :)) 18 164 Yanıtla
  • Türkkk: Allah korusun tüm güvenlik birimlerini 120 8 Yanıtla
  • kagizman: 10 polis öldürüldü 18 103 Yanıtla ihanet affedilmez: Lan kazma kagizman sen bu yalanları kendini tatmin etmek için mastürbasyon niyeti ile mi sallıyon? Hödük. 57 0 Asıl kurdi: Kaynağın ne alman iş birlikcisi prakavator yalancı 31 12 BÃ?¶yle: Yok 100. Mal. 1 12 Cengiz: Seni savcılara havale ediyorum. 2 0
  • gercek : 10 ölü var 8 101 Yanıtla BÃ?Â?Ã?Â?Ã?Â?Ã?¶yle: Yok bin 20 4
  • Ökkeş ağa: Yarabbim ne olur şu pkk hainlerinden Turkiye Cumhuriyetini koru..Memleketin kanını emdiler bu katil sürüleri. .nasıl bir ırk bunlar? ? 58 47 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement