Kahraman Askerler Ankara'da Ağırlandı - Son Dakika
Güncel

Kahraman Askerler Ankara'da Ağırlandı

Genelkurmay Başkanlığınca, terörle mücadelede başarıyla görev yapan uzman erbaşlar arasında yer alan 10 asker ile eşleri, Ankara'da misafir edildi.

02.05.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığınca, terörle mücadelede başarıyla görev yapan uzman erbaşlar arasında yer alan 10 asker ile eşleri, Ankara'da misafir edildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, terör örgütüne yönelik operasyonlarda başarıyla görev yapan uzman erbaşlar arasında bulunan 10 uzman erbaş, eşleriyle 28 Nisan-2 Mayıs arasında TSK'ya ait sosyal tesislerde ağırlandı.

Askerler, 29 Nisan'da Ankara Kalesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Koç Müzesi ve eski TBMM binasını gezdi.

Anıtkabir'i 30 Nisan'da ziyaret eden misafirler, 1 Mayıs'ta Zırhlı Birlikler Okulu Çağlayan Kışla Gazinosunda piknik yaptıktan sonra 2 Mayıs'ta Ankara'dan uğurlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kahraman Askerler Ankara'da Ağırlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement