Kahraman Savcı Kağızman'da O Geceyi Anlattı - Son Dakika
Güncel

Kahraman Savcı Kağızman'da O Geceyi Anlattı

Kahraman Savcı Kağızman\'da O Geceyi Anlattı

15 Temmuz darbe girişimi ile tüm Türkiye’de olduğu gibi meydanlara inen Kağızman halkı dün akşam yine binlerce kişi ile demokrasi nöbetindeydi.

23.07.2016 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz darbe girişimi ile tüm Türkiye'de olduğu gibi meydanlara inen Kağızman halkı dün akşam yine binlerce kişi ile demokrasi nöbetindeydi.

Her kesimden her görüşten insanın siyası bir fikir gözetmeden milli iradeye sahip çıkma ve demokrasi nöbeti Kağızman da devam ediyor. Her gece kalabalığın daha artığı nöbetlerde halk darbe karşıtı sloganlarla ile Cumhurbaşkanına ve hükümete sahip çıktı

Savcı Ailemle Helaleştim

15 Temmuz gecesi zırhlı polis aracından halka ilk seslenmeyi yaparak, "Son mermimize ve kanımızın son damlasına kadar vatanımız koruyacağız" diyerek yargının halkın yanında olduğunu söyleyen Cumhuriyet Savcısı Bilen Başyiğit, ilçede kahraman oldu. O geceyi anlatan Cumhuriyet Savcısı Bilen Başyiğit, "Eşimden ve çocuğumdan helallik alarak mücadeleye çıktım ve çok şükür halkımız desteği devletimiz dik duruşuyla bu belayı def ederek kazandık" dedi.

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Kağızman halkının kirli darbe girişimine karşı meydanlarda dik durduğunu belirterek herkese teşekkür etti.

Kağızman İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seçkin Tarakçı, "Bir avuç çapulcunun kalkıştığı bu olay milletimizin ve devletimizin bütün kurumları ile dik durularak def edilmiştir. Bizler ilçe jandarma komutanlığı olarak hiçbir yasa dışı emri uygulamaya ve milletimizin yanında olmaya kararlıydık" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Demirden; "Hiçbir siyasi fikir gözetmeden bizimle bu meydanlarda milli iradesine sahip çıkan tek derdi birlik ve kardeşlik olan Kağızman halkına ve bütün kurumlarına demokrasi nöbetlerinde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra özel bir turizm firmasının araçları ile destek verdiği nöbette yine aynı turizm firması vatandaşlara içecek dağıttı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kahraman Savcı Kağızman'da O Geceyi Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement