Kahramankazanlı Stk'lar 'Evet' Diyor - Son Dakika
Yerel

Kahramankazanlı Stk'lar 'Evet' Diyor

Kahramankazanlı Stk\'lar \'Evet\' Diyor

Kahramankazan’da faaliyet gösteren 12 sivil toplum kuruluşu 16 Nisan’da yapılacak olan halkoylaması için bir araya gelerek aldıkları kararı basın açıklamasıyla duyurdu.

18.03.2017 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramankazan'da faaliyet gösteren 12 sivil toplum kuruluşu 16 Nisan'da yapılacak olan halkoylaması için bir araya gelerek aldıkları kararı basın açıklamasıyla duyurdu.

İlim Yayma Cemiyeti Kazan Şubesinin önderliğinde bir araya gelen STK'lar yaptıkları basın açıklamasıyla 16 Nisan'da evet diyeceklerini açıkladı. Kahramankazanlı STK'ların ortak bildirisini İlim Yayma Cemiyeti Kahramankazan Şubesi Başkanı Ahmet Göktaş okudu.

16 Nisan'da yapılacak olan ve anayasanın 18 maddesinin oylanacağı referandumda Kahramankazan'dan daha çok destek çıkması için ilçede faaliyet gösteren diğer STK'larla bir araya geldiklerini belirten Ahmet Göktaş'ın okuduğu ortak bildiride şu açıklamalara yer verildi:

"Suç işlemesi, sanık kürsüsünde olması dağa kaçırılması, gezi kalkışmasında rol alması, FETÖ tarafından mankurtlaştırması noktasında ses çıkarmayanlar, gençliğin meclis kürsüsünde yer almasına yasama faaliyetlerini de bulunmasını istemiyorlar. Halbuki biz bunun yerinde makul bir düzenleme olduğunu görüyor bunun için evet diyoruz. Bütün bu siyaset dışı yaklaşımları milli iradeye aykırı bakışları ortadan kaldıran yürütme erkinin doğrudan sandıkta ve doğrudan millet tarafından belirlenmesine evet diyoruz. Dün Abdülhamid Han'a her türlü yalan dolan ve iftira edenlerin torunları Bugün de anayasa değişikliğine karşı çıkıyorlar. Bunların ne için karşı çıktıklarını hissediyor ve inadına evet diyoruz. Almanya'da başlayan Hollanda'da zirve yapan iki yüzlü terör destekçisi Kibirli ve faşizan Nazi kalıntısı hayırcı batının vesayetine son vermek için evet diyoruz."

İlim Yayma Cemiyeti Kahramankazan Şubesi, Memur-Sen Temsilciliği, Eğitim Bir Sen Temsilciliği, Diyanet-Sen Temsilciliği, Ben Bir Sen Temsilciliği, Büro Memur-Sen Temsilciliği, Sağlık Sen Temsilciliği, Bayındır Sen temsilciliği, Toç Bir Sen Temsilciliği, Genç Memur Sen Temsilciliği, Kahramankazan Önder İmam Hatip Mezunları Lisesi Mezunları Derneği, Kahramankazan Fazilet Derneği ortak bildiriye imza attı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahramankazanlı Stk'lar 'Evet' Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement