Kahramanlar 15 Temmuz Gecesini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Kahramanlar 15 Temmuz Gecesini Anlattı

Kahramanlar 15 Temmuz Gecesini Anlattı

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar' Projesi Erzurum'un Oltu ilçesi'nde düzenlendi.

11.09.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar' Projesi Erzurum'un Oltu ilçesi'nde düzenlendi. Kahramanlar, 15 Temmuz gecesini anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile sokağa dökülen milyonlardan, tankların önünde duran, askeri geri çekmek için mücadele eden, tanka tüfeğe aldırmadan meydanlara inen, darbe girişimine karşı duruşları ile simge olan kahramanlar o gece yaşadıklarını, hislerini ve duygularını vatandaşlarla paylaştı. Oltu Efkan Ala Kültür Merkezinde yapılan program saygı duruşu ve istiklal Marşıyla başladı. 15 Temmuz darbe girişimi kahramanlarından Barış Dedebağı, Metin Doğan, Şerife Boz ve Merve Şebnem Oruç o gece yaşadıklarını anlattı. Programda, kum sanatçısı Veysel Çelikdemir 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların anısına gösteri yaptı. Gösteri ve konuşmalar vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Programa AK Parti Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu, Orhan Deligöz, Oltu ve çevre ilçe kaymakam, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program sonunda protokol 15 Temmuz kahramanlarına Oltu Taşı'ndan çeşitli hediyeler verdi.

- Oltuerzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanlar 15 Temmuz Gecesini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement