Kahramanmaraş 10 Bin Kişiyle İftar Açtı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş 10 Bin Kişiyle İftar Açtı

Kahramanmaraş 10 Bin Kişiyle İftar Açtı

Başbakan Yardımcısı Kaynak Yargının müdahale ettiği kongreler olmasın (EK)10 BİN KİŞİYLE İFTAR AÇTIBaşbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, memleketi Kahramanmaraş'ta merkez Onikişubat Belediyesi tarafından Batıpark Stadı'nda 10 bin kişiye verilen iftar yemeğine katıldı.

19.06.2016 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı Kaynak Yargının müdahale ettiği kongreler olmasın (EK)

10 BİN KİŞİYLE İFTAR AÇTI

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, memleketi Kahramanmaraş'ta merkez Onikişubat Belediyesi tarafından Batıpark Stadı'nda 10 bin kişiye verilen iftar yemeğine katıldı. Başbakan Yardımcısı Kaynak'ın yanı sıra; Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri İlker Çitil, Uğur Dilipak ve Nursel Reyhanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve protokol üyeleri ile 10 bin kişinin katıldığı programda dua edilerek birlikte iftar açıldı.

'TERÖR BUMERANG GİBİDİR, YARIN KENDİSİNİ DESTEKLEYENLERİ DE VURUR'

Burada konuşan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Türkiye'nin terörle mücadelesine dikkat çekti. Terörle mücadeleden geri adım atılmayacağını kaydeden Kaynak, şöyle konuştu

Biz burada huzur içerisinde iftarımızı iftar ederken Türkiye'mizin bir çok yerinde güvenlik güçlerimiz askerimiz polisimiz, korucumuz, bizim huzur ve güvenliğimiz için görev yapıyorlar. Geçen yıl temmuz ayında başlattığımız terörle mücadele bu süreçte de devam ediyor. Terörle ilgili Başbakanımızın da ifade ettiği gibi 'Son terörist defedilinceye kadar, son silahlar gömülünceye kadar mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz.' Ama bir mesajımız da teröre, teröristlere destek veren bizim sözde dostlarımıza. Onların da şunu bilmesi lazım; ne yaparlarsa yapsınlar, biz bu milletin bekası için, bu milletin bayrağının sarsılmadan yerinde dalgalanması için asla terörle ilgili geri adım atmayacağız. Terör bumerang gibidir, yarın kendisini destekleyenleri de vurur. Bu sebeple bu coğrafyada huzuru, sükunu dirliği ve barışı isteyenler Türkiye'ye, Türkiye'nin liderine bir bakmalılar ve onunla hareket etmeliler. Kimi PYD ile kimi bir başka örgütle ittifak içerisinde olarak ne Ortadoğu'nun meselesini çözebilirler, ne bölgeye barışı getirebilirler. O sebeple diyorum ki bizim dostlarımız da, müttefiklerimiz de artık Avrupa'nın çeşitli devletlerinde terör örgütlerinin büro açmalarına, bayrak asmalarına, çadır kurmalarına müsaade etmemeliler. Çünkü bunlar bizim terörle mücadelemizdeki kararlılığımızdan geri adım attırmayacaktır.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş 10 Bin Kişiyle İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement