Kahramanmaraş - Baraj Göletinde Boğuldu, Yakınları Seminerdeki Dalgıçlara Tepki Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş - Baraj Göletinde Boğuldu, Yakınları Seminerdeki Dalgıçlara Tepki Gösterdi

Kahramanmaraş - Baraj Göletinde Boğuldu, Yakınları Seminerdeki Dalgıçlara Tepki Gösterdi

Kahramanmaraş'ta ailesiyle piknik yapmak için gittiği Kılavuzlu Baraj göletine giren 46 yaşındaki Mehmet Ceylan boğularak hayatını kaybetti.

17.08.2015 01:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta ailesiyle piknik yapmak için gittiği Kılavuzlu Baraj göletine giren 46 yaşındaki Mehmet Ceylan boğularak hayatını kaybetti. Yakınları, eğitim semineri için Mersin'de bulunan ve 3.5 saat sonra geldikleri baraj göletinde Ceylan'ın cesedini çıkaran kentin tek dalgıç ekibi itfaiyeye tepki gösterdi.

Olay, akşam saatlerinde kent merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Hasancıklı Mahallesi yakınlarındaki Kılavuzlu Barajı'nda meydana geldi. Servis şoförlüğü yapan 3 çocuk babası Mehmet Ceylan, sabah saatlerinde piknik yapmak amacıyla ailesiyle Kılavuzlu Barajı kıyısına geldi. Ceylan, akşam saatlerinde serinlemek amacıyla girdiği gölette, bir süre sonra çırpındıktan sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve jandarmalar, durumu kentin tek dalgıç ekibinin bulunduğu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan yardım istedi.

YAKINLARI İLE İTFAİYE ERİ ARASINDA GERGİNLİK

İtfaiye Daire Başkanlığı, eğitim semineri için Mersin'de bulunan dalgıç erlerini arayarak kente dönmelerini istedi. Bu sırada Ceylan'ın sinir krizi geçiren yakınları ile olay yerindeki itfaiye ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Mehmet Ceylan'ın ağabeyi Ramazan Ceylan, dalgıç ekiplerinin geç gelmesine tepki göstererek, şöyle dedi:

"Kocaman Kahramanmaraş, büyükşehir olmasına rağmen saat 19.00'dan beri yok. Dalgıç, Adana'dan geliyor. Kardeşim ailesiyle sabahleyin buraya pikniğe gelmiş. Ben saat 9-10 gibi telefonla görüştüm, saat 23 olmuş hala ekip yok. Dalgıçlar Adana'ya mı, İskenderun'a mı eğitime gitmişler. Allah ıslah eylesin."

KENTİN TEK DALGIÇ EKİBİ 3.5 SAATTE GELDİ

Kentin tek dalgıç ekibi, yaklaşık 3.5 saat sonra geldiği gölete girerek 5 dakikada kıyaya 10 metre uzaklıkta Ceylan'ın cansız bedenine ulaştı. Kıyaya çıkarılan ve yakınlarının nabzı var dediklerini öne sürdükleri Ceylan'a, olay yerinde hazır bekleyen sağlık görevlileri tarafından bir süre kalp masajı yapıldı. Öldüğü belirlenen Ceylan'ın cesedi, ambulansla Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Ceylan'ın yakınları, olay yerinde ve hastanede sinir krizi geçirdi. Olayla İlgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş - Baraj Göletinde Boğuldu, Yakınları Seminerdeki Dalgıçlara Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement