Kahramanmaraş Epilepsi Hastası Minik Yaşar Yardım Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş Epilepsi Hastası Minik Yaşar Yardım Bekliyor

Kahramanmaraş Epilepsi Hastası Minik Yaşar Yardım Bekliyor

Epilepsi hastası minik Yaşar yardım bekliyor KAHRAMANMARAŞ'ta 1 yaşındayken geçirdiği rahatsızlık sonrası Infantil Spazmlar (west sendromu) teşhisi konulan epilepsi hastası 5 yaşındaki Yaşar Gökdaş'ın ailesi, tedavi için hayırseverlerden yardım bekliyor.

17.04.2015 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Epilepsi hastası minik Yaşar yardım bekliyor

KAHRAMANMARAŞ'ta 1 yaşındayken geçirdiği rahatsızlık sonrası Infantil Spazmlar (west sendromu) teşhisi konulan epilepsi hastası 5 yaşındaki Yaşar Gökdaş'ın ailesi, tedavi için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Merkez Onikişubat İlçesi'ne bağlı Oruçreis Mahallesi'nde kiralık evde oturan 2 çocuklu Gökdaş ailesinin büyük oğlu Yaşar, 1 yaşındayken geçirdiği rahatsızlık sonucu götürüldüğü hastanede west sendromu teşhisi konuldu. 1 yaşından bu yana geçirdiği nöbet sayısı artan ve günde 40-50 kez kriz geçiren, konuşamayan ve ihtiyaçlarını karşılamayan Yaşar Gökdaş'ın ailesi, çocuklarının tedavisi için maddi durumlarının yetersiz kaldığını söyledi.

Sanayide asgari ücretle çalışırken oğluyla ilgilenmek zorunda kaldığı için işten ayrılan Mehmet Gökdaş, kendilerine yardım eli uzatılmasını isteyerek, "Kendi büyüdükçe hastalığı da büyüyor. Şu an günde 40-50 kez nöbet geçiriyor. Ankara'ya gittim. Durumum olmadığı için bir hafta kalabildim. Maddi imkansızlıklar yüzünden çocuğuma baktıramadım. Çocuğum gözümün önünde eriyor. Bizim sesimizi duyan Türkiye'deki bütün insanlara sesleniyorum. Sizin de evladınız varsa Allah rızası için benim çocuğuma bir el uzatın. Benim çocuğum da konuşsun, yürüsün, okula gitsin. Ben başka hiçbir şey istemiyorum" dedi.

Anne Yeşim Gökdaş ise gözyaşı dökerek çocuğunun nöbetlerinin durmasını isteyerek, "Ben sadece altını değiştirebiliyorum, karnını doyurabiliyorum. Eşim yardımcı oluyor ama o da bir yere kadar. Çünkü evimiz kirada, çalışması gerekiyor. Benim çocuğum nöbet geçirmese belki iyileşir. Ama nöbetleri 5 yıldır kesilmedi. Ben sadece bir yardım istiyorum. Yürüyemiyor, konuşamıyor yani bana muhtaç. Şu anda iki aylık bebek aklı var. Susadığını bile söyleyemiyor" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş Epilepsi Hastası Minik Yaşar Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement