'Evi Su Bastı' Tartışmasında Kan Aktı 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

'Evi Su Bastı' Tartışmasında Kan Aktı 2 Ölü, 1 Yaralı

\'Evi Su Bastı\' Tartışmasında Kan Aktı 2 Ölü, 1 Yaralı

Kahramanmaraş'ta amca çocukları arasında bahçe sulaması nedeniyle çıkan bıçak ve tüfeğin kullanıldığı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

24.07.2015 01:47  Güncelleme: 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta birbirlerine komşu amca çocukları arasında bahçe sulaması nedeniyle çıkan bıçak ve tüfeğin kullanıldığı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

EVİ SU BASINCA TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, gece saatlerinde Ayaklıcaoluk Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Murat Sarıkız'ın evinin bahçesini sularken taşan su, bitişiğinde ve kot farkı bulunan amcasının oğlu 53 yaşındaki Hacı Ömer Sarıkız'ın evini bastı. Zemin katı su basması nedeniyle amca çocukları arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada öfkelenen Murat Sarıkız, av tüfeğiyle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 4 çocuk babası Hacı Ömer Sarıkız ile 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Melike Balaban olay yerinde öldü. Olaydan sonra Murat Sarıkız ise bıçakla yaralandı.

SU KAVGASINDA 2 KİŞİ ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla kentteki özel bir hastaneye götürülen Murat Sarıkız tedaviye alınırken, yaşamını yitiren 2 kişinin cesedi ise, jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Olası yeni bir kavga yaşanmaması için jandarma mahallede güvenlik önlemi aldı. 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı kavgayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Evi Su Bastı' Tartışmasında Kan Aktı 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement