Kahramanmaraş İnternet Kafeden Kaçırılıp Dövülen Genç Beyin Kanamasından Ölmüş - Son Dakika
3.Sayfa

Kahramanmaraş İnternet Kafeden Kaçırılıp Dövülen Genç Beyin Kanamasından Ölmüş

Kahramanmaraş İnternet Kafeden Kaçırılıp Dövülen Genç Beyin Kanamasından Ölmüş

İnternet kafeden kaçırılıp dövülen genç beyin kanamasından ölmüş Kahramanmaraş'ta, internet kafede oyun oynarken kendilerine küfür ettiği iddiasıyla otomobile zorla bindirilerek götürüldüğü yerde dövülen 21 yaşındaki Ümit Keven'in beyin kanaması sonucu öldüğü ortaya çıktı.

09.02.2016 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternet kafeden kaçırılıp dövülen genç beyin kanamasından ölmüş

Kahramanmaraş'ta, internet kafede oyun oynarken kendilerine küfür ettiği iddiasıyla otomobile zorla bindirilerek götürüldüğü yerde dövülen 21 yaşındaki Ümit Keven'in beyin kanaması sonucu öldüğü ortaya çıktı. Polis tarafından bir suçtan arandığı için hastaneye gitmediği öne sürülen Ümit Keven'in ölümüne neden olan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Akçakoyunlu Mahallesi'nde önceki gece meydana gelen olayda iddiaya göre, askerliğini 2 hafta önce tamamlayan Ümit Keven, iddiaya göre internet kafede oyun oynadığı arkadaşları Burak B. (22), Mehmet K. (22), Alihan A. (23) ve Alihan Y.'ye tartışma sonucu (19) küfür etti. Arkadaşları tarafından zorla otomobile bindirilen Ümit Keven, götürüldüğü Devecili Mahallesi'ndeki arazide öldüresiye dövüldükten sonra Osmangazi Mahallesi'ne bırakıldı.

ARANDIĞI İÇİN HASTANEYE GİTMEMİŞ

Açıklanmayan bir suçtan polis tarafından arandığı için hastaneye, korktuğu için de evine gitmeyen ve geceyi kendisinde anahtarı bulunan mahalledeki bir arkadaşının berber dükkanında geçiren Ümit Keven, sabah saatlerinde iş yerine gelen arkadaşı tarafından hareketsiz bulundu. İihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürülen, yüzünde ve vücudunda çok sayıda darbe izleri bulunan Keven, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Keven'in cesedi, otopsi için Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Burada yapılan otopside Keven'in beyin kanamasından yaşamını yitirdiği belirlendi.Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Keven'in cenazesi, bugün Şeyhadil Mezarlığı'nda toprağa verildi.

PİŞMAN OLDULAR

Olayın ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ümit Keven'i döven arkadaşları Burak B., Mehmet K., Alihan A. ve Alihan Y.'yi evlerinde gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan 4 şüpheli, ifadelerinde Keven'i otomobilde döverek Osmangazi Mahallesi'ne bıraktıklarını söyledi. Suçlarını kabul eden ve pişman olduklarını söyleyen 4 şüpheli, işlemlerinin ardından güvenlik önlemleri arasında sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kahramanmaraş İnternet Kafeden Kaçırılıp Dövülen Genç Beyin Kanamasından Ölmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement