Kahramanmaraş Şehit Polis Akdere, Kahramanmaraş'ta Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş Şehit Polis Akdere, Kahramanmaraş'ta Toprağa Verildi

Kahramanmaraş Şehit Polis Akdere, Kahramanmaraş\'ta Toprağa Verildi

Şehit polis Akdere, Kahramanmaraş'ta toprağa verildiBİNGÖL'ün Genç İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin bomba yüklü traktörle düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru 29 yaşındaki Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ta gözyaşlarıyla toprağa verildi.

24.10.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit polis Akdere, Kahramanmaraş'ta toprağa verildi

BİNGÖL'ün Genç İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin bomba yüklü traktörle düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru 29 yaşındaki Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ta gözyaşlarıyla toprağa verildi. Tabuta sarılan şehidin hamile eşi Alev Akdere, "Bana 'Şehit olursam ağlama' dedi. Ben ağlamam" diyerek ağıt yaktı.

Necip Fazıl Şehir Hastanesi morgundan alınan şehidin cenazesi, son kez Kürtül Mahallesi'ndeki baba evine götürülüp helallik alındıktan sonra Ulu Camii'ne getirildi. Şehit polis için burada cenaze töreni düzenlendi. Törene Vali Vahdettin Özkan, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, askeri ve mülki erkan, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

'ŞEHİT OLURSAM AĞLAMA' DEDİ

Törende tabutun başına gelen şehidin hamile eşi Alev Akdere, Hakan Akdere'nin fotoğrafını öperken, "Ağlamayacağım o üzülmesin. 'Şehit olursam ağlama' dedi bana. Ben ağlamam" diyerek ağıt yaktı.

Törende şehidin imam olan babası Hüseyin Akdere ise, namaz öncesi oğlunun tabutuna bakıp dua okudu, anne Zekiye Akdere ile kardeşleri ise güçlükle ayakta durabildi. Şehidin 3 yaşındaki oğlu Eyüp Eymen Akdere de törene kadın polisin kucağında getirildi. Elinde şekerle her şeyden habersiz çevresini izleyen minik Eyüp Eymen'in yakasına babasının fotoğrafı takıldı.

Hakan Akdere'nin cenazesi, öğle vakti kıldırılan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş Şehit Polis Akdere, Kahramanmaraş'ta Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement