Kahramanmaraş'ta, AK Parti'den Seçilen 7 Milletvekili Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta, AK Parti'den Seçilen 7 Milletvekili Mazbatasını Aldı

Kahramanmaraş\'ta, AK Parti\'den Seçilen 7 Milletvekili Mazbatasını Aldı

Kahramanmaraş'ta, 26'ncı dönem milletvekilliği seçiminde mecliste temsil hakkı elde eden, AK Parti'den seçilen 7 vekil mazbatasını aldı.

07.11.2015 19:36  Güncelleme: 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta, AK Parti'den seçilen 7 milletvekili mazbatalarını aldı

26'ncı dönem milletvekilliği seçiminde mecliste temsil hakkı elde eden Ak Partili Mahir Ünal, Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Celalettin Güvenç, Mehmet İlker Çitil, Mehmet Uğur Dilipak ve İmran Kılıç için Kahramanmaraş Adliyesi Konferans Salonu'nda tören düzenlendi. Törene; milletvekilleri, İl Seçim Kurulu Başkanı Cahit Parlak, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti MKYK Üyesi Metin Doğan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Güngör ve vekillerin aileleri ile partililer katıldı.

Törende konuşan İl Seçim Kurulu Başkanı Cahit Parlak, milletvekillerine çalışmalarında başarılar dileyerek "İnanıyorum ki güzel ve başarılı bir seçim oldu. Seçimin başarılı geçmesinde başta il valisi olmak üzere, ilçe kaymakamları ve belediye başkanlarımızın büyük emekleri oldu. Huzurlarınızda herkese teşekkür ediyorum. Seçilen milletvekili kardeşlerimiz özelde Kahramanmaraş'ta seçildi ama neticede Türkiye milletvekilleridir. Kişilikleri itibariyle hepsi tevazu etmiş olup Türkiye için çok güzel şeyler yapacaklarına inanıyorum. Allah yapacakları işlerde yardımcıları olsun, utandırmasın" dedi.

Cahit Parlak, konuşmasının ardından milletvekillerine mazbatalarını teslim etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta, AK Parti'den Seçilen 7 Milletvekili Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement