Kahramanmaraş'ta Bomba Paniği - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta Bomba Paniği

Kahramanmaraş\'ta Bomba Paniği

Kahramanmaraş'ta Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile İnsan Hakları Derneği'nin bulunduğu caddeye kimliği belirsiz kişi tarafından bırakılan çanta, bomba paniği yaşattı.

24.07.2015 01:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile İnsan Hakları Derneği'nin bulunduğu caddeye kimliği belirsiz kişi tarafından bırakılan çanta, bomba paniği yaşattı. Bomba imha uzmanları tarafından fünye yerleştirilerek kontrollü şekilde patlatılan çanta boş çıktı.

Olay, gece saatlerinde İsadivanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişinin Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile İnsan Hakları Derneği'nin bulunduğu Şeyhadil Caddesi'ne çanta bırakıp kaçtığını görenler, içerisinde bomba olabileceği şüphesiyle polise haber verdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis, caddeye çift yönlü güvenlik şeridi çekerek yaya ve araç trafiğine kapattı. Çantanın bulunduğu bölgeye kimseyi yaklaştırmayan polisler, daha sonra bomba imha uzmanlarını çağırdı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanlarının incelediği çantaya fünye yerleştirildi ve kontrollü şekilde patlatıldı. Gürültüyle patlayan çantanın yapılan incelemede boş olduğu belirlendi. Çantanın boş çıkmasıyla çevredekiler rahat nefes alırken, cadde yeniden ulaşıma açıldı. Polis, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda çantayı bırakıp kaçan kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta Bomba Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Rana: Lanet törör umduğunu bulamıyacaksın vatAnımı Allahın izniyle bölemeyeceksin 1 0 Yanıtla

Advertisement