Kahramanmaraş'ta Doktora Darp İddiası - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta Doktora Darp İddiası

Kahramanmaraş\'ta Doktora Darp İddiası

Elbistan Devlet Hastanesinde görevli doktorun hasta yakını tarafından darbedildiği öne sürüldü Kaymakam Akkoyun: "Hangi kamusal hizmet olursa olsun bu tür olayları kınıyoruz"

10.12.2013 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elbistan ilçesinde bir hasta yakınının doktoru darbettiği iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, hamile eşini muayene için Elbistan Devlet Hastanesine getiren R.B, doktor Adil Doğan'ın yanına giderek ultrason sırasının kendilerinde olduğunu söyledi. Doktorun içeride hasta olduğunu belirtmesi üzerine başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle sonlandırılan kavga sonrası taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Burnundan yaralanan Doğan, arkadaşları tarafından tedavi edilmek üzere Malatya'ya götürüldü.

Bu arada Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, hastaneye gelerek olay nedeniyle poliklinik yapmak istemeyen doktorlarla görüştü.

Başhekim Muhammet Fatih Kılaç'tan bilgi alan Akkoyun, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanede tasvip edilmeyen bir olayın yaşandığını söyledi.

Konunun adliyeye intikal ettiğini anımsatan Akkoyun, şunları kaydetti:

"Tüm kurumlarımız ve vatandaşlarımız tarafından da kınanan bir olayla karşılaştık. Doktorumuz bir vatandaş tarafından darbedildi. Halkımızın bu konuya daha duyarlı olmasını istiyoruz. Hangi kamusal hizmet olursa olsun bu tür olayları kınıyoruz. Doktorların yanında olduklarını göstermek ve moral vermek için hastaneye geldim. Poliklinik hizmetleri düzenli bir şekilde devam edecek."

Kahramanmaraş Tabip Odası Elbistan Temsilcisi Kemal Halitoğlu da bu tür saldırılara karşı cezai müeyyidenin ağırlaştırılmasını talep ettiklerini söyledi.

Sağlık sendikaları da hastane önünde yaptıkları açıklama ile sağlık çalışanlarına yönelik saldırıyı kınadı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta Doktora Darp İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement