Kahramanmaraş'ta Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kahramanmaraş\'ta Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kahramanmaraş'ta kaza: 1 ölü, 3 yaralıKahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde, kontrolünü kaybetmesiyle yoldan çıkarak dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü, 3 kişi de yaralandı.

05.05.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde, kontrolünü kaybetmesiyle yoldan çıkarak dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Andırın-Kadirli karayolunun 30'uncu kilometresindeki Bektaşlı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Andırın'a gelen Mustafa Kaya yönetimindeki 31 KEP 37 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan otomobil, yoldan çıktı ve 20 metrelik dereye yuvarlandı. Taklalar atan ve ters dönerek duran otomobil hurdaya dönerken, yaralanan sürücü Mustafa Kaya, Abdullah Işık, Muhammed Cilcimelioğlu ve Sedat Arar, vatandaşların çağırdığı ekipler tarafından ambulansla hastaneye götürüldü.

Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaralılardan otomobil sürücüsü Mustafa Kaya, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Jandarma soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzon'da 2 Bin Çocuk, Oyun Şenliğine Katıldı
    17:38 Trabzon'da 2 Bin Çocuk, Oyun Şenliğine Katıldı

    Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen oyun şenliğine 2 bin çocuk katıldı. Şenlikte öğrenciler geleneksel oyunlar oynadı, dans etti ve eğlendi. Çocuklara çizgi film kahramanlarının kostümleriyle fotoğraf çekimi yapıldı ve etkinliğin sonunda 2 bin fidan dağıtıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, öğrencilerin eğlenmesinden mutluluk duyduklarını belirtti ve Atatürk'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara armağan ettiği için teşekkür etti.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti
    17:37 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, beraberindeki ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu. Tugay, Anıtkabir Özel Defteri'ne duygusal bir mesaj yazarak, halkın iradesiyle seçilmiş temsilciler olarak görevlerini yerine getireceklerini vurguladı.

  • Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Annesi Vefat Etti
    17:37 Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in Annesi Vefat Etti

    Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in annesi Safiye Demir, 90 yaşında hayatını kaybetti. Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden Safiye Demir'in cenazesi, Şalpazarı ilçesinde defnedilecek.

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Niğde'de Uluslararası Resim Sergisi Açıldı
    17:33 Niğde'de Uluslararası Resim Sergisi Açıldı

    Niğde'de 8 ülkeden 21 sanatçının eserlerinin yer aldığı Uluslararası Resim Sergisi, Niğde Belediyesi Sanat Galerisi'nde açıldı. Vali Cahit Çelik, serginin açılışında yaptığı konuşmada, kentin tarihi ve kültürel zenginliklerine vurgu yaptı. Sergi, 3 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

  • Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    17:33 Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, meclis toplantısında yaptığı açıklamada, trafik sorununu çözmek için çalışacaklarını belirtti. Meclis toplantısında 23 gündem maddesi görüşüldü ve komisyon üyeleri seçildi.

  • Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu
    17:29 Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu

    Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, AKP'li eski başkan Mehmet Çerçi'nin yaptırdığı lüks makam odası hakkında açıklamalarda bulundu. Balaban, imkanlarının olduğu an daha mütevazı bir makam odasına geçmeyi istediğini söyledi.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.


Advertisement