Kahramanmaraş'ta MHP'li Vekilden Konuşturulmama Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta MHP'li Vekilden Konuşturulmama Tepkisi

Kahramanmaraş\'ta MHP\'li Vekilden Konuşturulmama Tepkisi

Kahramanmaraş'ta bu yıl 2'ncisi düzenlenen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na katılan MHP Milletvekili Sefer Aycan, AK Parti Milletvekili Veysi Kaynak'ın da yer aldığı protokol konuşmalarında kendisine yer verilmemesini protesto ederek açılışı terk etti.

08.10.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta bu yıl 2'ncisi düzenlenen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na katılan MHP Milletvekili Sefer Aycan, AK Parti Milletvekili Veysi Kaynak'ın da yer aldığı protokol konuşmalarında kendisine yer verilmemesini protesto ederek açılışı terk etti.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde düzenlenen ve 55'i şehir dışından 123 firmanın katıldığı fuarın açılına Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ak Parti Milletvekili Veysi Kaynak, MHP Milletvekili Sefer Aycan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutanı Albay Uzay Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu, firma görevlileri ve davetliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sırasıyla; Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve AK Parti Milletvekili Veysi Kaynak tarafından birer konuşma yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, konuşmasının başında "Sayın valim, saygıdeğer milletvekilim, değerli komutan" deyince MHP Milletvekili Sefer Aycan, başkanın saymamasına ve kendisine konuşma hakkı verilmemesine tepki göstererek yanındaki MHP İl Başkanı Süleyman Öner ve milletvekili adaylarıyla birlikte açılışı terk etti.

MHP Milletvekili Sefer Aycan, Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç'un kendisinin açılışta bulunmasını yok saydığını ve konuşma hakkı tanınmadığı için protesto ettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Biz ilimizdeki tarım fuarına katılmak üzere geldik. Fakat bugün fuara geldiğimizden beri bir saygısızlıkla karşı karşıyayız. Saat 10.30'da program bildiriliyor ama saat 11.00'e kadar sayın Belediye Başkanını, sayın milletvekilini bekliyoruz ve orada biz yarım saat bekletildik. İkinci terbiyesizlik, tabii özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı konuşurken bizi orada yok sayıyor, kendi milletvekiline hitap ediyor. Beğense de, beğenmese de ben MHP'den seçilmiş bir vekil olarak milleti temsil ediyorum. Burada da bir terbiyesizlik oldu. Üçüncü bir terbiyesizlik, saygısızlık da; protokolde AKP milletvekiline söz veriliyor ve MHP milletvekili olarak bizlere, il başkanımıza protokolde yer verilmiyor, söz verilmiyor. Bunu tüm MHP camiasına ve Kahramanmaraş'a karşı yapılmış bir saygısızlık olarak değerlendirdiğimiz için protesto ettik ve toplantıyı terk ettik."

Aycan'ın beraberindekilerle alandan ayrılmasının ardından protokol üyeleri, açılışını yaptıkları fuarı gezdi. - Kahramanmaraş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta MHP'li Vekilden Konuşturulmama Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement