Kahramanmaraş'ta Uluslararası El Sanatları Fuarı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta Uluslararası El Sanatları Fuarı Açıldı

Kahramanmaraş'ta, bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı törenle açıldı.

12.04.2014 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta, bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı törenle açıldı. 20 Nisan'a kadar açık kalacak fuara 5 ülke ile birçok kentte üretilen el sanatları ve hediyelik eşyalar sergileniyor.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı'nın açılış törenine; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve vatandaşlar katıldı.

Fuarın açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kentte üretilen ürünler için yeni ve geniş kapsamlı farlar açmayı sürdüreceklerini belirterek, "Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz buradaki güzellikleri görecek ve alışveriş yapacaklar. Aynı zamanda fuarın, bu sektörlerle uğraşan hemşehrilerimize de bir yol haritası çizeceği inancındayız. Emeği geçen herkese en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de fuarcılık alanında büyük projeler olacak. Gıda ve dondurmacılık başta olmak üzere, tüm zenginliklerimizi dünyaya tanıtacağız" dedi.

Konuşmalarının ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, fuardaki stantları gezerek yerli ve yabancı üreticilerden bilgi aldı.

İran, Çin, İtalya, Senegal ve Azerbaycan ile yurt içinden birçok kentten el sanatları ve hediyelik eşya üreticisinin stant açtığı fuarın 20 Nisan'a kadar açık kalacağı bildirildi. - Kahramanmaraş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta Uluslararası El Sanatları Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement