Kahramanmaraş'taki Cinayet - Gözaltına Alınan 4 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'taki Cinayet - Gözaltına Alınan 4 Kişi Tutuklandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kahramanmaraş'taki cinayet Gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı Zanlıların sağlık kontrolünden geçirilmesi Kahramanmaraş'taki cinayet Kahramanmaraş'ta internet kafede oyun yüzünden tartıştıkları kişiyi darp ederek öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

09.02.2016 23:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kahramanmaraş'taki cinayet

Gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı

Zanlıların sağlık kontrolünden geçirilmesi Kahramanmaraş'taki cinayet

Kahramanmaraş'ta internet kafede oyun yüzünden tartıştıkları kişiyi darp ederek öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, önceki gün Akçakoyunlu Mahallesi'ndeki bir internet kafede oyun yüzünden çıkan kavganın ardından Ümit Keven'i (21) otomobille götürdükleri Ahir Dağı'nda darp eden ve ölümüne neden oldukları iddia edilen B.B. (22), M.K. (22), A.H.A. (23), ve A.Y. (19) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

Bir internet kafede önceki gün Ümit Keven ve B.B. (22) arasında oyun yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş, daha sonra B.B. ve beraberindeki M.K, A.H.A. ile A.Y, Keven'i zorla otomobile bindirerek Ahir Dağı'nda darp ettikten sonra Osmangazi Mahallesi'ne bırakmıştı. 112 Acil Servis ekiplerince Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırılan Keven, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kahramanmaraş\'taki Cinayet - Gözaltına Alınan 4 Kişi Tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'taki Cinayet - Gözaltına Alınan 4 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement