Kahramanmaraşlı Şehide Son Görev - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraşlı Şehide Son Görev

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu terhisine 75 gün kala şehit olan Piyade Er. Vedat Sarıkaya, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı.

27.11.2014 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van’da düzenlenen askeri tören sonrası Kahramanmaraş’a gönderilen Şehit Vedat Sarıkaya için, il merkezinde bulunan Ulucami’de ikindi namazına müteakip tören düzenlendi. Tören, bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Ardından Şehit Vedat Sarıkaya’nın özgeçmişi okundu.

Cenaze törenine katılan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tüm General Satı Bahadır Köse şehit babası Ömer Sarıkaya ve kardeşlerine başsağlığı diledi.

İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından kılınan cenaze namazının ardından Şehit Vedat Sarıkaya’nın Türk bayrağına sarılı naaşı askerlerin ve kardeşlerinin omzunda cenaze nakil aracına konuldu.

Oğlunun cenaze töreninde ayakta durmakta dahi zorlanan şehit annesi Pakize Sarıkaya, akrabalarının ve yakınlarının desteğiyle törene eşlik etti. Şehit Vedat Sarıkaya, askeri konvoy eşliğinde Kahramanmaraş Şehadil Mezarlığında yer alan Şehitliğinde toprağa verildi.

MUAHMMET ÖZER

Kahramanmaraşlı Şehide Son Görev
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraşlı Şehide Son Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • HYTE, Gaming.Gen.TR iş birliğiyle Türkiye pazarına giriş yaptı
    23:09 HYTE, Gaming.Gen.TR iş birliğiyle Türkiye pazarına giriş yaptı

    Gaming.Gen.TR ve Beta Oyun Teknoloji A.Ş. iş birliğiyle HYTE markası Türkiye pazarına adım attı. HYTE, oyun ve performansı yeni zirvelere taşımanın yanı sıra, ekranda heyecan verici yeni deneyimler sunmayı hedefliyor. Ayrıca, PC kurma sürecini eğlenceli ve etkileşimli bir hale getirerek, oyun ve teknoloji ile etkileşimi tamamen yeniden şekillendiriyor. HYTE, sanatsal tasarımlar ile hem yeni başlayanlara hem de deneyimli kullanıcılara hitap ediyor. Gaming.Gen.TR'de HYTE ürünleri, başlangıç olarak LCD panelli oyuncu kasaları ve aksesuarları ile sunuluyor.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonucu Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde hasar oluştu
    23:03 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonucu Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesine bağlı Yelten köyünde bazı evlerde hasar oluştu. Deprem nedeniyle vatandaşlar panik yaşadı. Yelten köyünde 2 katlı bir evde büyük hasar oluştu, bazı evlerin duvarları zarar gördü. Vatandaşlar deprem anında büyük korku yaşadıklarını ve evlerinin zarar gördüğünü belirtti.

  • Kayseri'de park yeri kavgası: 2 kişi yaralandı
    22:53 Kayseri'de park yeri kavgası: 2 kişi yaralandı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, İstasyon Caddesi'nde araç park yeri nedeniyle çıkan kavgada M.Ç. bıçakla yaralandı, K.P. ise darbedildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu
    22:52 Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci olarak atanmıştır.


Advertisement