Kahramanmaraşlı Şehidin Evinde Yas - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraşlı Şehidin Evinde Yas

Kahramanmaraşlı Şehidin Evinde Yas

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin, yol güvenliğini sağlayan askerlere otomatik silahlarla açtığı ateşle şehit olan jandarma uzman çavuş 23 yaşındaki Ökkeş Korkmaz'ın ölüm haberi memleketi Kahramanmaraş'taki ailesini yasa boğdu.

27.08.2015 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin, yol güvenliğini sağlayan askerlere otomatik silahlarla açtığı ateşle şehit olan jandarma uzman çavuş 23 yaşındaki Ökkeş Korkmaz'ın ölüm haberi memleketi Kahramanmaraş'taki ailesini yasa boğdu. Şehit Ökkeş Korkmaz'ın sosyal medyada en son paylaştığı fotoğrafının altına "Hayata inat gülümsüyorum" yazdığı görüldü.

Lice- Bingöl karayolu üzerinde bulunan Ziyaret Köyü yakınlarında, PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu yol güvenliğini sağlayan askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz şehit oldu. Korkmaz'ın şehit olduğu haberi, merkez Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz ve askeri yetkililer tarafından merkez Onikişubat İlçesi'ne bağlı Önsen Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Şehit haberiyle evde bulunan ve diyabet hastası anne Eşe Korkmaz sinir krizleri geçirdi. Çitçilikle uğraşan ve tarlada bulunan baba Dursun Korkmaz ise ayakta güçlükle durdu. 4 erkek çocuklu ailenin en küçüğü ve bekar olduğu öğrenilen şehit Ökkeş Korkmaz'ın sinir krizi geçiren ailesi, olay yerinde hazır bekletilen sağlık görevlileri ve askerler tarafından sakinleştirildi.

BABASI: BUGÜN HİSSETTİM

Şehit babası Dursun Korkmaz, en son Ramazan Bayramı'nda görüştükleri oğluyla bugün telefonla konuştuğunu ve şehit olacağını hissettiğini söyledi. Annesi ve babası diyabet hastası olan şehit Ökkeş Korkmaz'ın cenazesi, yarın düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

SON PAYLAŞIMI: HAYATA İNAT GÜLÜMSÜYORUM

Şehit jandarma uzman çavuş Ökkeş Korkmaz'ın sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki profilinden en son paylaştığı fotoğrafının alına "Hayata inat gülümsüyorum" yazdığı görüldü. - Kahramanmaraş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraşlı Şehidin Evinde Yas - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement