Kahreden Olay! Göçük Altında Kalan 3 Çocuğunun Cesedine Bakıp Bakıp Ağladı - Son Dakika
3.Sayfa

Kahreden Olay! Göçük Altında Kalan 3 Çocuğunun Cesedine Bakıp Bakıp Ağladı

Kahreden Olay! Göçük Altında Kalan 3 Çocuğunun Cesedine Bakıp Bakıp Ağladı

Erzurum'da yağışlar nedeniyle tek katlı evlerinin toprak damının çökmesi sonucu 3 çocuğunu kaybeden acılı baba, çocuklarının torba içindeki cesetlerine bakıp uzun süre ağladı.

13.04.2016 13:41  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Tekman ilçesine bağlı Kayaboğaz Mahallesinde yağışlar nedeniyle tek katlı evin toprak damının çökmesi sonucu, aynı aileden 40 günlük Gülsüm, 6 yaşındaki Ayetulah ve 11 yaşındaki Ramazan Kaştı hayatını kaybetti.

ACILI BABA ÇOCUKLARINA BAKIP AĞLADI

Göçük altından cesetleri çıkarılan 3 çocuğunu otopsi için görevlilerle birlikte Erzurum'daki Adli Tıp Kurumu'na getiren Turan Kaştı, torba içindeki cesetlere bakıp uzun süre ağladı.

Kahreden Olay! Göçük Altında Kalan 3 Çocuğunun Cesedine Bakıp Bakıp Ağladı

"ALLAH BÖYLE ACIYI KİMSEYE YAŞATMASIN"

Evinin çok eski olduğu için yıkıldığını belirten Kaçtı, "Allah böyle acıyı kimseye yaşatmasın. Gece uyuyorduk. Toprak damlı evimiz üzerimize yıkıldı. Büyük kızım hariç hepimiz enkaz altında kaldık. Kızım komşulara haber verdi ve bizleri toprağın altından çıkardılar. Ama üç yavrumu kurtaramadık. Bunların acısı ile ben nasıl yaşarım" dedi.

Kahreden Olay! Göçük Altında Kalan 3 Çocuğunun Cesedine Bakıp Bakıp Ağladı

YAN YANA DEFNEDİLECEKLER

Adli Tıp Kurumu önüne çekilen minibüs içerisinden çocukların cenazesi çıkarılırken bir sivil polis memuru eline aldığı ceketle görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. Otopsinin ardından köye götürülecek olan çocuklar köy mezarlığında yan yana defnedilecek.

Kahreden Olay! Göçük Altında Kalan 3 Çocuğunun Cesedine Bakıp Bakıp Ağladı

NE OLMUŞTU?

Tekman ilçesine 28 kilometre uzaklıktaki 45 hane ve 400'e yakın nüfusun bulunduğu Kayaboğaz Mahallesinde dün gece yarısı Hayriye-Turan Kaştı çiftinin tek katlı evlerinin toprak damı, yağışlar yüzünden çöktü. Göçük altında 6'sı çocuk 8 kişi kaldı. Çocuklardan 2'si göçük altından çıkarak komşulardan yardım istedi. Bunun üzerine yardıma koşan komşular, Hayriye- Turan Kaştı ile çocukları toprak altından çıkardı.

ÖLEN ÇOCUKLARDAN BİRİ 40 GÜNLÜK, BİRİ 6, DİĞERİ 11 YAŞINDA

Çocuklardan 40 günlük Gülsüm, 6 yaşındaki Ayetulah, 11 yaşındaki Ramazan Kaştı'nın hayatını kaybettiği göçük olayı ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kahreden Olay! Göçük Altında Kalan 3 Çocuğunun Cesedine Bakıp Bakıp Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Tuna: Allah sabrı Celil ihsan etsin..Acın acımazdır kardeşim Allah biliyor ki, gözlerim doldu:(((((( 23 0 Yanıtla
  • Adanalı: Bunun kadar kötü bir acı olabilir mi Allah aşkına? Allah düşmanıma vermesin. 20 0 Yanıtla
  • TRABZON: DOĞU DA PKK YANDAŞLARINA YAPILAN YARDIMLARLA MECLİSTEKİ O SEFİL HDP ÜYELERİNE MAAŞ VERENE KADAR HAKİKİ VATANDAŞLARINIZA EV VERİP YARDIM ETSENİZ NE OLUR.... 17 1 Yanıtla
  • yok.: haberin başlığına bak, Adamın çocuklarına bakıp gülecek hali yok ya, kahreden bir durum vs diye bi başlık atılabilir. Rabbim sabırlar versin o anne ve babaya... 14 0 Yanıtla
  • Amedli: Rabbim sabır verşin sana ve bu acıyı kimseye yaşatmaz umarım 14 0 Yanıtla
  • ERZURUMLU KÜRT: ALLAH rahmet etsin :( 11 2 Yanıtla
  • yusuf: ah kardeş ah erzurumda hayvancılık zor deyıl 2 dana satıp o zaten ağir olan toprağin uzerıne sac bır çatı yapamazmıydınız o zaman ağirlik olmaz su akardı hep topraktan evler 500 yıl öncesı gıbı bıraz ilerleyın sızde 3 5 Yanıtla
  • deli kadir: Allah sabır versin ne kadar zor bir durum 8 0 Yanıtla
  • ALMAN SISTEMI: TÜM INSANLARIN EN BÜYÜK DÜSMANI YOKSULUKTUR: BUDA BOZUK SISTEMLERDE VAR: YARAMAZ SISTEMLERDE ÖMRÜ GECMIS SISTEMLERDE VAR: 1 0 Yanıtla
  • Ayşe: Allah rahmet eylesin Rabbim sabır versin 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement