Kahreden Ölüm - Son Dakika
Güncel

Kahreden Ölüm

Kahreden Ölüm

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, yüksek gerilime kapılan işçi hayatını kaybetti.

10.12.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, yüksek gerilime kapılan işçi hayatını kaybetti. Kalp masajı yapmasına rağmen kuzenini kurtaramayan gencin feryatları 112 doktorunu da ağlattı.

Olay, Arapzade Mahallesi Fındıklı Yolu üzerinde bulunan bir elektik trafosunda meydana geldi. Yeni yapılan hastane inşaatında çalışan Hamdi Ferik ve Mustafa Ferik isimli kuzenler, trafoya geldi. Mustafa Ferik trafo dışında malzemeleri araçtan indirirken, içeride olan Hamdi Ferik hastane inşaatına cereyan vermek için işe koyuldu. İçeriden ışık eşliğinde bir ses geldiğini fark eden Mustafa Ferik, trafoya girdiğinde acı olayla karşılaştı.

Kuzeni Hamdi Ferik'in yerde hareketsiz gören Mustafa Ferik, burada kalp masajı uygulayarak ilk müdahaleyi yapmak istedi. 112'yi arayan Ferik, çaresiz şekilde sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi. Olay yerinde gelen 112 ekibi, 30 yaşındaki Hamdi Ferik'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Kuzeninin öldüğü haberi ile yıkılan Mustafa Ferik sinir krizleri geçirdi. Genci 112 doktoru Serpil Ceylan teselli etti. Doktora sarılıp ağlayan genç adam, zaman zaman ayakta durmakta güçlük çekti. Uzun süre gözyaşı döken gence teselli vermek isteyen doktor da gözyaşlarına hakim olamadı.

ÖLÜM GURBETTE YAKALADI

İki kuzenin Büyükorhan'ın Çayırbaşı köyünden hastane inşaatında çalışmak için geldikleri öğrenildi. Hayatını kaybeden Hamdi Ferik'in iki çocuk babası olduğu bildirildi.

Savcının incelemesin ardından Hamdi Ferik'in cansız bedeni Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kahreden Ölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement