Kahta AK Parti İlçe Teşkilatından Dayanışma Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kahta AK Parti İlçe Teşkilatından Dayanışma Yemeği

Kahta AK Parti İlçe Teşkilatından Dayanışma Yemeği

AK Parti Kahta ilçe Başkanlığı tarafından organize edilen dayanışma yemeğini katılan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, “Bu birlik ve beraberliğimizi 7 Haziran günü yapılacak olan seçimde sandıklara yansıtıp, Kahta’da rekor kırmak istiyoruz” dedi.

19.05.2015 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kahta ilçe Başkanlığı tarafından organize edilen dayanışma yemeğini katılan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Bu birlik ve beraberliğimizi 7 Haziran günü yapılacak olan seçimde sandıklara yansıtıp, Kahta'da rekor kırmak istiyoruz" dedi.

Seçim çalışmalarının çok iyi başladığını ve çok iyi bir şekilde devam ettiğini belirten AK Parti Kahta ilçe Başkanı Engin Akel, "İlçe teşkilatımızın hazırlamış olduğu program kapsamında gerek ilçe merkezinde, beldelerde ve köylerde dört koldan çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. AK Parti kurulduğu günden bugüne birçok seçi süreci geçirdik. Bana göre diğer seçimlerin hepsi bir yana 7 Haziran tarihinde yapılacak seçim gerek partimiz adına, gerekse de ülkemiz adına çok önemli bir seçim. Çünkü biz sadece muhalefet partilerle mücadele etmiyoruz, biz şer odaklarıyla, çetelerle, milli iradeye zarar vermek isteyen kesimlerle ve darbecilerle mücadele ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. O nedenle bu seçim çok önemli. Bu bilinçle rehavete kapılmadan Çocuklarımız için, Kahta'mız için, Adıyaman'ımız için ve ülkemiz için 7 Haziran sabahına kadar alanlarda seçim sabahı da sandık başında davamıza sahip çıkacağız. Düzenlenen etkinliğe katılan başta AK Parti Grup Başkanvekilimiz Ahmet Aydın'a, bütün misafirlerimize ve gecenin tertip edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Teşkilatçı birisi olarak bu tür toplantıları çok önemsediğini ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "AK Parti kurulduğu günden bugüne Kahta ilçemiz her seçimde üstüne düşeni yaptı. İnşallah 7 Haziran seçiminde de bu kez üstüne düşeni fazlasıyla yapacak ve bana göre bir rekora imza atacaklar. O nedenle geçmişe dair ne varsa onları bir tarafa bırakmamız lazım. İlçe teşkilatımız, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclis üyelerimiz ve bu partiye gönül veren hemşerilerimiz üzerlerine düşeni yapıyorlar. Seçim Koordinasyon merkezimizin hazırlamış olduğu programa hepimizin uyması gerekir. Seçim sabahına kadar ulaşabildiğimiz her yere ulaşmamız lazım. Çalmadığımız kapı, sarılmadık el bırakmamamız lazım. Bu davanın ne kadar büyük bir dava olduğunu, omuzlarımızdaki yükün ne kadar ağır olduğunu anlatmamız lazım. AK parti olarak omzumuzda sadece Kahta'nın değil, Adıyaman'ın, Türkiye'nin ve bütün Müslüman'ların bütün ezilenlerin umudu olan bir yük var. Bu umudu heba etmemiz lazım. Her kes önce kendi ailesine, komşusuna, mahallesine sahip çıkarsa, bu davayı iyi anlatırsa elini vicdanına koyan kişi oy verirken kendisine kimin hizmet edeceğini çok iyi görecektir. Çünkü AK Parti bu ülke için, bu millet için, bu coğrafya için bir şanstır. Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve ekibi hakikaten bir şanstır. Çünkü bunlar kelle koltukta bir mücadele verdiler. Bütün darbe girişimlerine karşı, milli iradeyi zedelemeye çalışanlara karşı, bütün fitne, fesat ve şer şebekelerine karşı yılmadan mücadele verdiler. Elini, gövdesini ve başını taşın altına koyular. O nedenle bu millete kendisini adayan bu insanlara karşı bizlerde görevlerimizi, üstümüze düşeni en iyi şekilde yerine getirmemiz lazım. Kahta ilçesinde ve Adıyaman geneli bir oyun kaybolmasına tahammülümüz yok. O nedenle gün birlik zamanı, birbirimizi kucaklama zamanı. Ülkenin geleceğinin AK Partiden geçtiğini en iyi şekilde anlatmamız lazım. Kahta bugüne kadar dualarıyla, oylarıyla hep yanımızda oldular. Kahta'ya hizmet etmek bizim için büyük bir onurdur. Bizim için en büyük sermaye halkımızın Allah razı olsun demesidir. Bu bilinçle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Sadece Kahta'nın değil, ülkenin geleceğini, milletin geleceğini hatta mazlum coğrafyanın dünyanın barışı ve selameti açısından son derece duyarlılık gösterdiğini belirten Aydın, "Kahta'da kendini aşıyor ve kabuğunu kırıyor. Kahta'mız her geçen gün büyüyen, gelişen bir konuma geldi ve büyük, gelişmiş bir şehir olarak hep birlikte daha iyi bir yere taşıyacağız. Bizler bir makam uğruna siyaset yapan kişiler değiliz. Siyasetteki tek amacımız halka hizmet etmek ve Hakkın rızasını alabilmektir. Hakkın rızasını alabilirsek, halkın duasını alabilirsek ne mutlu bizlere. Peygamber efendimizin hadisindeki 'En hayırlınız insanlara hizmet edendir' düsturuyla, inancıyla bu memlekete nasıl hizmet ederizin muhasebesini yapıyoruz. Kahta'nın geçmişini biliyoruz, geldiği noktayı da hepimiz görüyoruz. Geleceğe daha büyük bir perspektif çizmek durumundayız. Bizim amacımız bu ve bu konuda Kahta'nın geleceğini çok parlak görüyorum. Hem inanç turizmi, hem kültür turizmi bakımından Kahta önemli bir kavşak olmak konumunda. İnşallah sulama projeleriyle tarımdaki gelişmeler, bir taraftan sanayileşmesiyle küçük sanayisiyle, organize sanayisiyle bütün bunlarla birlikte inşallah Kahta'yı yer altı ve yer üstü kaynaklarıyla birlikte daha güzel bir geleceğe hazırlayacağız. Bunu yaparken sırtımızı dayadığımız, güvendiğimiz Kahta insanıdır ve 7 Haziran'da bu insanlar tarih yazacaktır. Bu vesileyle bu geceyi tertip eden ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta AK Parti İlçe Teşkilatından Dayanışma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement