Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi İftar Programı - Son Dakika
Yerel

Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi İftar Programı

Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi İftar Programı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen iftar programında öğretmenler bir araya geldi.

16.06.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen iftar programında öğretmenler bir araya geldi.

Kahta İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen iftar programı okul pansiyonunda gerçekleşti.

İftar programına Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Kahta İlçesindeki okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.

Kahta Anadolu Lisesi Okul Müdürü Bilal Altınel, "2015-2016 eğitim öğretim yılında başlatmış olduğumuz okul tanıtım faaliyetlerinin okul müdürlerine anlatılması ve hedefine ulaşması için okul müdürlerinin bilgilerine başvurduk. Aynı zamanda 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının bereketine binaen birlik beraberliği öğretmen ve idareci arkadaşlara hatırlatmaktı. Bu çerçevede güzel bir iftar yemeği gerçekleştirmiş olduk. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement