Kahta Basını İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kahta Basını İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Kahta Basını İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde faaliyet gösteren Kahta Beyan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa İşeri, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

13.06.2016 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde faaliyet gösteren Kahta Beyan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa İşeri, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Kahta ilçesinde bulunan bir restaurantta verilen iftar yemeğine Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan, ilçedeki yerel gazete, radyo ve internet haber sitesi sahipleri ve muhabirler katıldı.

Sohbet ortamında geçen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Kahta Beyan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa İşeri, "Ramazan ayının manevi atmosferini bir arada teneffüs etmenin sevincini yaşıyoruz. Hepimizin ortak paydası Kahta'mızın başarısıdır. Bunun için hep birlikte çalışıyoruz. İlçemizi inşallah daha güzel haberlerle kamuoyuna duyurup, hep birlikte başarılara koşacağız. İftar yemeği ile birlik ve beraberliğin mutluluğunu yaşıyoruz.

Katılımlarından dolayı bütün basın mensubu arkadaşlarıma, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan'a ve Kaymakamız Ahmet Gazi Kaya'ya teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ise yaptığı konuşmada, "Bir ekmeği aynı sofrada paylaşmanın verdiği sevincinin yaşandığı, dostluk, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirve yaptığı, insani duyguların daha derinden hissedildiği mübarek Ramazan Ayı'nda basın mensupları ile iftar sofrasındayız. Bu mübarek ayda hep birlikte iftarlarımızı açtık, sohbet ettik. Çok sıcak ve samimi bir ortam oluştu. Birlik ve beraberliğe katkı sunan ve bu organizasyona ev sahipliği yapan Kahta Beyan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa İşeri'ye ve siz basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta Basını İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement