Kahta Belediye Başkanı Toprak Seçim Sonucunu Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Kahta Belediye Başkanı Toprak Seçim Sonucunu Değerlendirdi

Kahta Belediye Başkanı Toprak Seçim Sonucunu Değerlendirdi

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 1 Kasım seçimlerinde Adıyaman’ın üzerine düşeni yaptığını kaydetti.

07.11.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 1 Kasım seçimlerinde Adıyaman'ın üzerine düşeni yaptığını kaydetti.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti'nin Adıyaman ve ilçelerinde beklentilerin üzerinde bir sonuç aldığını dile getirerek, bundan sonra Adıyaman'a bir Bakan verilmesi gerektiğini savundu.

Başkan Toprak; "1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin tek başına iktidar olması Türkiye genelinde büyük bir sevinç yaşatmış, güven, huzur ve istikrar için bu sonuç Dünya Müslümanlarını da sevince boğmuştur. İstiklal ve istikbalimiz için bizler de Adıyaman olarak üzerimize düşeni yaptık.

Adıyaman'ımız 13 yıllık AK Parti hükümetine sürekli en büyük desteği vermiş, şampiyon ilçemiz Sincik Türkiye'de rekor kırarak bu seçimlerde de gereğini yapmıştır.

Adıyaman bu seçimlerde oy oranını yüzde 11 arttırarak AK Parti'mize en büyük desteği vermiştir. Sincik Yüzde 96 oy alarak yeni bir rekora imza atmış yine istikrar demiştir. Kahta ilçesi yüzde 86 oy ile yine üzerine düşeni yapmış, oy oranını arttırarak beklentilerin üzerinde bir sonuca ulaşmıştır.

Bu verilerden sonra Adıyaman'a bir Bakan verilmesini beklemekte ve istemekteyiz. İşsizlik, istihdam, alt yapı, ulaşım, ve sağlıklı kentleşme noktasında Adıyaman'ın önünün açılması, büyük projelerin hayat bulması için bunun şart olduğunu düşünmekteyiz.

Adıyaman'ımız daha iyi hizmet almak, sorunlarına daha kısa yoldan çözüm bulmak için Başbakan'ımızdan şehrimizden çıkacak bir Bakan istiyor. Adıyaman tarihinde hiçbir bakanın olmaması ise bu beklentimizi arttırmaktadır. Grup Başkanvekilimiz Ahmet Aydın'ı Bakan olarak görmek istediğimizi açıkça ifade etmekteyiz" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta Belediye Başkanı Toprak Seçim Sonucunu Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement