Kahta Belediyesi 5 Hafriyat Kamyonu Satın Aldı - Son Dakika
Yerel

Kahta Belediyesi 5 Hafriyat Kamyonu Satın Aldı

Kahta Belediyesi 5 Hafriyat Kamyonu Satın Aldı

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediyesi tarafından satın alınan 5 hafriyat kamyonu için kurban kesildi.

23.07.2016 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediyesi tarafından satın alınan 5 hafriyat kamyonu için kurban kesildi.

Kahta İlçe Belediyesi'nde gerçekleşen kurban kesim merasimine Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, belediye başkan yardımcıları ile vatandaşlar katıldı.

Kahta Belediyesi tarafından yeni satın alınan 5 hafriyat kamyonun kazasız ve belasız bir şekilde çalışması dileğiyle 3 adet kurban kesildi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, satın alınan 5 hafriyat kamyonun Kahta'ya 'hayırlı olması' dileklerini iletti.

Kahta Belediyesi araç ve gereçlerinin sürekli modern bir şekilde yenilendiğini kaydeden Başkan Toprak, son bir yıl içerisinde 5 adet hafriyat kamyonu, 1 adet cenaze aracı, 2 adet itfaiye aracının alındığını söyledi.

Başkan Toprak, "Eski araç ve gereçlerimizi modern araç ve gereçlerle değiştiriyoruz. Bu kapsamda 5 adet hafriyat kamyonu satın aldık. Bununla beraber son bir yıl içerisinde 1 adet cenaze aracı, 2 tane itfaiye aracı satın aldık. Bu itfaiye araçlarımızdan bir tanesi 10. kata kadar hizmet verebilmekte. Yakın bir süre içerisinde 10 adet şehir için minibüsü belediyemize kazandıracağız. Halkımıza hizmet etme noktasında geceli gündüzlü çalışmaktan kaçınmayacağız" dedi - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta Belediyesi 5 Hafriyat Kamyonu Satın Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement