Kahta Belediyesi Engelli Vatandaşa Tekerlikli Sandalye Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

Kahta Belediyesi Engelli Vatandaşa Tekerlikli Sandalye Hediye Etti

Kahta Belediyesi Engelli Vatandaşa Tekerlikli Sandalye Hediye Etti

Adıyaman’nın Kahta ilçesinde 5 yaşından beri engelli olan 27 yaşındaki Rukiye Bozan’a, Kahta Belediyesi tekerlekli sandalye hediye etti.

07.11.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'nın Kahta ilçesinde 5 yaşından beri engelli olan 27 yaşındaki Rukiye Bozan'a, Kahta Belediyesi tekerlekli sandalye hediye etti.

Tekerlikli sandalyeyi almak için Kahta Belediyesi'ne getirilen Rukiye Bozan, tekerlekli sandalyeyi Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak adına, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Işık ve Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan verdi. Tekerlekli sandalyeye bindirilen Rukiye Bozan'ın sevincine yetkililer ve ailesi ortak oldu. Genç kızın ailesi, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'a ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan'a teşekkür etti.

Kahta Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Işık, Kahta Belediyesi olarak engellileri her zaman önemsediklerini ifade ederek; "Başkanımız Abdurrahman Toprak her zaman engelli vatandaşlarımıza yardımcı olmaya gayret etmiştir. Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan da engellileri gerçekten önemsiyor ve onların yararına olabilecek her türlü girişimde bulunuyor. Bundan sonrada engelli kardeşlerimiz için çalışmalarımız devam edecektir" ifadesini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta Belediyesi Engelli Vatandaşa Tekerlikli Sandalye Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement