Kahta'da Bıçaklı- Sopalı Kavga: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kahta'da Bıçaklı- Sopalı Kavga: 5 Yaralı

Kahta\'da Bıçaklı- Sopalı Kavga: 5 Yaralı

Kahta'da bıçaklı- sopalı kavga: 5 yaralı Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde, husumetli 2 aile arasında çıkan tartışma, bıçaklı- sopalı kavgaya dönüştü.

28.05.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahta'da bıçaklı- sopalı kavga: 5 yaralı

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde, husumetli 2 aile arasında çıkan tartışma, bıçaklı- sopalı kavgaya dönüştü. Olayda, 5 kişi yaralandı.

Kavga, öğleden sonra Mustafa Kemal Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bilinmeyen nedenden dolayı aralarında husumet bulunan Arı ve Yılmaz ailelerinin fertleri cadde üzerinde karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü ve Arı ile Yılmaz ailelerinin fertleri birbirine bıçak ve sopalar ile birbirine saldırmaya başladı. İhbar üzerine gelen polislerin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada, bıçak ve sopa darbelerine hedef olarak yaralanan; Salih Yılmaz, Mehmet Yavuz Yılmaz, İbrahim Arı, Abdulkadir Arı ve Bahri Arı ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavisine başlanan yaralılardan Salih Yılmaz, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Adıyaman'a sevk edildi. Kavganın ardından polis yeni bir olay yaşanmaması için hastane ile iki ailenin yaşadığı semtlerde güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahta'da Bıçaklı- Sopalı Kavga: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • john boye: Yalancı lar 1 0 Yanıtla
  • johnson apum: Yalan haber 0 0 Yanıtla

Advertisement