Kahta'da Çanakkale Tiyatrosu Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Kahta'da Çanakkale Tiyatrosu Sahnelendi

Kahta\'da Çanakkale Tiyatrosu Sahnelendi

Adıyaman’ın Kahta İlçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin organizasyonuyla ‘Çanakkale Aslanları’ adlı tiyatro sahnelendi.

03.04.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin organizasyonuyla 'Çanakkale Aslanları' adlı tiyatro sahnelendi.

Anadolu gençlik Tiyatrosu tarafından Kahta Kültür Merkezi'nde sergilenen tiyatro oyununa; Kahta Kaymakamı Metin Esen, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hasan Dombaycı, Kahta İlçe Emniyet Müdürü Ercan Eser, kurum amirleri, vatandaşlar, polis memurları ve aileleri katıldı.

Yaklaşık yarım saat süren oyunda izleyiciler duygulu anlar yaşarken oyunun sonunda Kahta Kaymakamı Metin Esen, oyuncuları teker teker kutlayarak Yönetmen Gazi Kaya'ya bir plaket takdim etti.

İlçe jandarma Komutanı Üsteğmen Hasan Dombaycı da oyunculara Çanakkale Savaşı'nı içeren birer kitap hediye etti. Burada bir konuşma yapan Kahta Kaymakamı Metin Esen, programın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla düzenlediğini ifade ederek, "Tiyatro gösterisi 18 Martta sahnelenecekti fakat polis arkadaşlarımız seçimlerden dolayı yoğun bir şekilde çalıştıklarından sahnelenemedi. Bu gün sahneleniyor. Bu organizasyonu yapan Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne çok teşekkür ediyoruz. Tiyatro oyunu bizi Çanakkale Savaşı'nın yaşandığı döneme götürdü. Vatanımızı müdafaa eden tüm askerlerimizi yeniden yad ederek onlara minnettar olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Allah hepsinin mekanını cennet etsin. Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı'na da kitap hediye ettikleri için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta'da Çanakkale Tiyatrosu Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement