Kahta'da Öğrenci Servisi Devrildi: 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kahta'da Öğrenci Servisi Devrildi: 8 Yaralı

Kahta\'da Öğrenci Servisi Devrildi: 8 Yaralı

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde, lastiğinin patlamasıyla kontrolden çıkarak devrilen öğrenci servis minibüsünün sürücü ile 7 lise öğrencisi yaralandı.

23.10.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde, lastiğinin patlamasıyla kontrolden çıkarak devrilen öğrenci servis minibüsünün sürücü ile 7 lise öğrencisi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Adıyaman- Diyarbakır karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. İkizce Köyü'nden aldığı lise öğrencilerini ilçe merkezindeki okullara taşıyan 35 yaşındaki Bilal Demir yönetimindeki 44 KP 005 plakalı minibüsün Narince Köyü yakınlarında ön sağ lastiği patladı. Lastiğinin patlamasıyla sürücü Bilal Demir, direksiyon kontrolünü yitirdi ve minibüs takla atarak devrildi. Kazada, minibüs sürücüsü ile okula giden lise öğrencileri Seher İnan, Ramazan Gümüş, Emine Eroğlu, Betül Gümüş, Hacer İnan, Perihan Işık ve Remziye Eroğlu yaralandı. Yaralılar, kazayı görenlerin çağırdığı ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan öğrencilerden Seher İnan ve Ramazan Gümüş, hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazanın ardından öğrenci velileri hastaneye akın etti. Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen ile İlçe Emniyet Müdürü Cafer Demir de hastaneye gelerek öğrencilerin sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı. - Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahta'da Öğrenci Servisi Devrildi: 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement