Kahta'da Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kahta'da Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kahta\'da Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde, otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 76 yaşındaki Abdullah Altınsoy öldü, 4 kişi yaralandı.

09.09.2015 19:03  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde, otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 76 yaşındaki Abdullah Altınsoy öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Kahta-Adıyaman karayolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. Adıyaman yönüne giden gurbetçi 35 yaşındaki Ümit Kadirlik yönetimindeki yabaencı plakalı otomobil, Narlıosman bölgesinde Abdullah Altınsoy yönetimindeki 02 KS 189 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyonet takla atarak yol kenarına savruldu. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan sürücüler ile otomobilde bulunan Yıldız Kadirlik ile çocukları Dila Şirin ve Umut Can'ı ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Abdullah Altınsoy, acil serviste doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak öldü. Yaşamını yitiren Altınsoy'un cesedi otopsi için morga konulurken, tedavisi süren otomobil sürücüsü Ümit Kadirlik eşi ve 2 çocuğunun sağlık durumlarının ise iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahta'da Otomobil ile Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement