Kahta'da Sağlık Çalışanları Demokrasi Yürüyüşüne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kahta'da Sağlık Çalışanları Demokrasi Yürüyüşüne Katıldı

Kahta\'da Sağlık Çalışanları Demokrasi Yürüyüşüne Katıldı

Adıyaman’ın Kahta Devlet Hastanesi çalışanları, Kahta Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ‘Demokrasi Yürüyüşü’ ile darbe girişimini protesto ederek demokrasi nöbetine destek verdi.

28.07.2016 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta Devlet Hastanesi çalışanları, Kahta Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 'Demokrasi Yürüyüşü' ile darbe girişimini protesto ederek demokrasi nöbetine destek verdi.

Kahta Öğretmenevi önünde toplanan çok sayıda doktor, hemşire, sağlık personeli ve diğer hastane çalışanları, sloganlar eşliğinde Mustafa Kemal Caddesi'ne yürüdü. Sağlık çalışanları, meydanda toplanan kalabalıkla birlikte düzenlenen 'Demokrasi ve Milli İradeye Saygı Mitingi'ne katıldı.

Darbeci zihniyetin ülkenin demokrasisini kesintiye uğratmak için her türlü hesabı yaptığını vurgulayan Sağlık-Sen Kahta İlçe Temsilcisi İlhan Aslan, "15 Temmuz gecesinden beridir millet olarak meydanlardayız. Darbelere karşı vermiş olduğumuz onurlu mücadelemizin 13. gününde aynı kararlılıkla aynı şevkle ve aynı heyecanla yine meydanlardayız. Darbeci zihniyet ülkenin demokrasisini kesintiye uğratmak için her türlü hesabı yaptı ama bir şeyi unuttular. En büyük hesap göklerden gelecek olan karardır. Bu alçak darbeciler, o kadar büyük bir ihanet içerisindedirler ki, sivil, asker ve polis ayrımı yapmadan önlerine gelen herkese ateş açtılar. Birçok şehit verdik ama millet olarak kararlı duruşumuzdan vazgeçmedik. Rabbi bu yolda hayatını kaybeden kardeşlerimizin şahadetini kabul eylesin. Rabbim milletimize sabır ihsan etsin. Bu ülkeye karşı ihanet içerisinde olan veya ilerde olabilecek kişiler şunu bilsinler ki, Türkiye Cumhuriyeti'nde darbe dönemi kapanmıştır. Vatana ihanet içerisinde olan herkesin en ağır cezaya çarptırılacağına inanıyorum. Günlerden beridir göstermiş olduğunuz onurlu ve dik duruşunuzdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Mitingde darbe girişimi esnasında hayatını kaybedenler için Kuran'ı Kerim okunarak dualar edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta'da Sağlık Çalışanları Demokrasi Yürüyüşüne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement