Kahta FED, Şükran Plaketi Aldı - Son Dakika
Yerel

Kahta FED, Şükran Plaketi Aldı

Kahta FED, Şükran Plaketi Aldı

Kahta İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim H. Tünçmen, Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Yücel'e Esendere Ortaokuluna verdiği destekten dolayı şükran plaketi verdi.

24.07.2015 15:10  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Yücel'in Kahta ilçesine bağlı Esendere Ortaokuluna verdiği destekten dolayı Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen tarafından şükran plaketi takdim edildi.

Esendere Köyündeki öğrencilerin TEOG sınavına hazırlanmasında destek olan Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Yücel'e teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, eğitim ve öğretime destek olmak için büyük bir duyarlılığa sahip olmak gerektiğini söyledi. Tünçmen, "Esendere Ortaokulunda okuyan öğrencilere maddi desteğinden ve okulumuza yaptığı katkılarından dolayı Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Yücel'e çok teşekkür ediyorum. Bu duyarlığı sahip insanlarımızın olması bizi mutlu ettiği gibi öğrencilerimizi ve velilerimizi de sevindiriyor. Eğitim ve öğretimde veli ayağı çok önemli. Veliler okula ne kadar ilgi duyarsa çocuklarımız da o derece okula ve okumaya ilgi duyar" dedi.

Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Ali Yücel de, "Öğrencilere bir nebze de olsa katkımız olmuşsa ne mutlu bize. Eğitim ve öğretimi yalnızca öğretmenlere bırakmamak lazım. Onlara her konuda maddi manevi yardımcı olmak gerekir. Çocuklarımızın geleceği bizim geleceğimizdir. İlgilenmek lazım. Buradaki çocuklar bizim çocuklarımız. Dolayısıyla onlara yapılan hizmet bize yapılmıştır. Zira bu plaketi en çok siz değerli hocalarımız hak etmiştir. Bu anlamda Esendere Ortaokulundaki çocuklarımıza emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi

Yapılan yardımlarla okulun eğitim seviyesinin yükseldiğinin altını çizen Okul Müdürü Ziya Duran, "Okullarımızın fiziki ortamlarının iyileşmesi ve okul ihtiyaçlarının giderilmesiyle öğretim seviyesi aynı oranda artıyor. Öğrencilerimizin okul ihtiyaçlarının giderilmesinde duyarlılık gösteren Av. Ali Yücel'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. TEOG sınavına hazırlanan okulumuz öğrencilerine kırtasiye, kaynak kitap, yaprak testler, deneme kitapları gibi yardımda bulundular. Bu yardımlar sayesinde öğrencilerimizin eğitim seviyeleri yükseldi. Çok güzel sonuçlar aldık. Okulumuz ilçedeki 37 okulun arasında birinci oldu. Bu sonuca varmamızda emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, okulumuzdaki öğretmenlerimize gayret gösteren öğrencilerimize ve bize desteğini esirgemeyen Kahta Dernekler Federasyonuna teşekkür ediyorum" dedi.

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen plaket törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Esendere Ortaokul Müdürü Zilya Duran ve Esendere Ortaokulu öğretmenleri katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta FED, Şükran Plaketi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement