Kahta İlçesinde Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Kahta İlçesinde Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başladı

Kahta İlçesinde Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başladı

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 2015-2016 sezonu kurumlar arası voleybol turnuvası başladı.

05.04.2016 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 2015-2016 sezonu kurumlar arası voleybol turnuvası başladı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde başlayan kurumlar arası voleybol turnuvası, Hürriyet İlkokulu ile Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü arasında yapılan maç ile başladı. Kahta Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen kurumlar arası voleybol turnuvasının açılışına Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, Voleybol Federasyonu Adıyaman İl Temsilcisi Mehmet Yenigün, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, kurum amirleri ve sporseverler katıldı.

Kurumlar arası düzenlenen kurumlar arası turnuvanın açılış konuşmasını Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya yaptı.

Kaymakam Gazi Kaya açılış konuşmasında, "Kamu kurumlarında çalışan personellerimiz arasında sosyal ve sportif aktiviteleri arttırmak amacıyla böyle bir turnuva düzenliyoruz. Aynı zamanda Kamu Kurumları arasında kaynaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarının gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla başlatıyoruz. Turnuvalara katılacak takımlara şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

16 Kurumun katıldığı kurumlar arası voleybol turnuvasındaki müsabakalar 27 Nisan 2016 tarihindeki final maçı ile sona erecek. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta İlçesinde Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement