Kahta Meslek Yüksekokulu'nda Kan Bağışına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Kahta Meslek Yüksekokulu'nda Kan Bağışına Yoğun İlgi

Kahta Meslek Yüksekokulu\'nda Kan Bağışına Yoğun İlgi

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu öğrencileri örnek bir davranışta bulunarak Kızılay’a kan bağışında bulundu.

04.10.2016 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu öğrencileri örnek bir davranışta bulunarak Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Adıyaman'dan ilçeye gelen Türk Kızılay ekipleri, Kahta Meslek Yüksekokulu'nda kan bağışı topladı.

Okul içerisine kurulan mobil kan merkezine gelen öğrenciler, yetkililer tarafından steril ortamda yapılan çalışma ile kan verdiler. Günümüz dünyasında kan bağışının önemli olduğu bilinci ile hareket etmeleri gerektiğini ifade eden öğrenciler, Kızılay'ın bu anlamlı kampanyasına destek olmak istediklerini belirttiler. Öğrenciler kan bağışında bulunarak, toplumun her kesiminin bu duyarlılığı göstermesi gerekliliğine işaret ettiler.

Kahta Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kan bağışı konusunda gösterdikleri hassasiyetten memnun oldukları belirten Dr. Gazi Nazci, "Adıyaman Kan Bağış Merkezi olarak Kahta Meslek Yüksekokulunda kan bağış organizasyonu düzenlemekteyiz. Öğrencilerin kan bağışı konusunda hassasiyetlerinden çok memnun olduk. Bütün öğretim görevlisi ve öğrencilerimize ve ayrıca Kahta Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlkan Ali Olgunoğlu'na teşekkür eder, gösterdikleri bu duyarlılığın devam etmesini dileriz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta Meslek Yüksekokulu'nda Kan Bağışına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement