Kahta?ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Kahta?ya Şehit Ateşi Düştü

Kahta?ya Şehit Ateşi Düştü

Kahta'ya şehit ateşi düştüDiyarbakır'ın Çınar ilçesi yakınlarındaki Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği'ne PKK'lı teröristlin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Nazif Kaplan'ın Adıyaman'ın Kahta İlçesindeki baba ocağına ateş düştü.

15.08.2016 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahta'ya şehit ateşi düştü

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi yakınlarındaki Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği'ne PKK'lı teröristlin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Nazif Kaplan'ın Adıyaman'ın Kahta İlçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Polis memuru evli ve 2 çocuk babası 28 yaşındaki Nazif Aslan'ın şehit olduğu haberi, Adıyaman'ın Kahta İlçesindeki baba evine ulaştı. Bedriye ve Abuzer Kaplan çiftinin 7 çocuğunun en küçüğü olan Nazif Kaplan'ın şehit olduğu haberini baba evinde kalan kardeşlerine, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Cafer Demir, İlçe Müftüsü Metin Aykut ve askeri yetkililer verdi. Acı haberin ardından fenalaşanlara sağlık görevlileri müdahale etti.

Kalp rahatsızlığı olan Bedriye ile kendisine refakat eden baba Abuzer Kaplan ise acı haberi tedavi için bulundukları Adana'da aldı. Şahadet haberinin ardından Kaplan ailesinin yaşadığı eve ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Yakınları ve mahalleli, şehit evine akın etti.

Şehit polis memuru Kaplan'ın, yarın Diyarbakır'da düzenlenecek törenin ardından getirileceği memleketi Kahta'da toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahta?ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement