Kahtalı Kamyoncular Darbeyi Protesto Etti - Son Dakika
Yerel

Kahtalı Kamyoncular Darbeyi Protesto Etti

Kahtalı Kamyoncular Darbeyi Protesto Etti

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Kamyoncular Kooperatifi üyesi olan şoförler darbe girişimini ve darbecileri lanetlemek için Kahta şehir merkezinde araçları ile tur attı.

19.07.2016 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Kamyoncular Kooperatifi üyesi olan şoförler darbe girişimini ve darbecileri lanetlemek için Kahta şehir merkezinde araçları ile tur attı.

Darbe girişime karşı hükumetin ve devletin yanında olduklarını belirten Kahta Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Ramazan Yılancı, her türlü darbe girişimini ve darbecileri lanetlemek için böyle bir şehir turu düzenlediğini ifade etti.

Başkan Yılancı, " 15 Temmuz'da ordumuzun içine sinsice yerleşmiş bazı karanlık güçler demokrasiyi ortadan kaldırmak ve milli iradeye başkaldırma girişiminde bulunmuşlardır. Bu kabul edilemez girişimine karşı bütün Türkiye de olduğu gibi halkımızla beraber meydanlara inip bu karanlık güçlere karşı gece gündüz demeden meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya başladık.

Bu günde Kahta Kamyoncular Kooperatifi olarak araçlarımızı Türk bayraklarıyla süsleyerek devletimize ve milletimize karşı her türlü başkaldırıya karşı devletimizin yanında olduğumuzu göstermek için araçlarımızla şehir turu düzenledik. Bundan sonra da tehlike geçene kadar meydanlarda olmaya ve demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceğiz" İfadelerinde bulundu.

Yapılan açıklamaların ardından kamyoncular Türk Bayraklarıyla süsledikleri kamyon ve TIR'larıyla ilçe merkezinde tur attılar. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahtalı Kamyoncular Darbeyi Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement