Kaid, Terör Olaylarını Lanetledi - Son Dakika
Yerel

Kaid, Terör Olaylarını Lanetledi

Kaid, Terör Olaylarını Lanetledi

Kocaeli Anadolu Dernekler Birliği(KAİD) Başkanı Necmettin Kaya, doğu illerinde gerçekleşen terör olayları hakkında basın toplantısı düzenledi.

20.08.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Anadolu Dernekler Birliği(KAİD) Başkanı Necmettin Kaya, doğu illerinde gerçekleşen terör olayları hakkında basın toplantısı düzenledi.

Doğu ve Güneydoğu'da gerçekleşen terör girişimlerinin ardından, Kocaeli Anadolu Dernekler Başkanı Başkanı Necmettin Kaya basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Kocaeli Kars-Ardahan- Iğdır Vakfı, Kocaeli Siirtliler Vakfı, Körfez Ağrılılara Derneği,Kocaeli Adıyamanlılar Derneği, Kocaeli Siirtliler Derneği,Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği, Kocaeli Niğdeliler Derneği, Kocaeli Çukurovalılar Derneği, Kocaeli Bilecikliler Derneği, Kocaeli Ispartalılar Derneği, Kocaeli Kahramanmaraşlılar Derneği, Kocaeli Mardinliler Derneği, Kocaeli Vanlılar Derneği, Kocaeli Kırşehirliler Derneği, Kocaeli Kastamonulular Derneği, Kocaeli Malatyalılar Derneği, Kocaeli Elazığlılar Derneği, Kocaeli Muğlalılar Derneği, Dünya Karapapak Türk Birliği, Körfez Azerbercan Derneği ve Kocaeli Kantin İşletmecileri Derneği katıldı.

Terör olaylarına ilişkin açıklamalarda bulunan Kocaeli Anadolu Dernekler Birliği Başkanı Necmettin Kaya, "Doğu ve G.Doğuda gerçekleşen ve şiddetini artırarak devam eden terör olaylarından ötürü, Terör örgütü PKK ve onun uzantıları, işbirlikçilerini nefretle kınıyoruz. Bir an önce saldırıların sona ermesini ve bölgemizdeki bu ateşin sönmesini istiyoruz. Bölgede mücadele eden güvenlik güçlerine ve orada yaşayan halkımızın yanında olduklarını ve hep beraber 15 temmuz ruhu ile bu belanın üstesinde geleceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaid, Terör Olaylarını Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement