Kalabalık Projelerdeki Güvenlik Sorununa "Butik" Çözüm - Son Dakika
Ekonomi

Kalabalık Projelerdeki Güvenlik Sorununa "Butik" Çözüm

Kalabalık Projelerdeki Güvenlik Sorununa "Butik" Çözüm

Büyük projelerde binlerce kişinin yaşaması nedeniyle güvenlik konusunda sıkıntı yaşanırken, Ankara’yı “butik residence” konseptiyle tanıştıran Elit Royal Residence, bu sorunu ortadan kaldırıyor.

16.04.2014 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük projelerde binlerce kişinin yaşaması nedeniyle güvenlik konusunda sıkıntı yaşanırken, Ankara'yı "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Royal Residence, bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Başkent'in gözde yerleşim bölgelerinden Beytepe'de inşa edilen Elit Royal Residence projesi, eşsiz manzarası ve kaliteyi ön plana çıkaran tasarımıyla dikkati çekiyor. Projeyi hayata geçiren Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, projede yer verilen detaylarla konut sahiplerinin konforlu bir yaşamın kapılarını açacağını kaydetti.

Yıldızhan, güvenlik konusunun hayata geçirilen her proje için olmazsa olmaz bir detay olduğunu ifade ederek, "Evinde güven içinde yaşamak herkesin hakkı ve olmazsa olmaz talebi. Bunu bildiğimiz için de Elit Royal Residence'da güvenliğe ayrı bir önem verdik. Projemiz Ankara'nın ilk "butik residence" projesi. Yani büyük projelere oranla daha az kişinin residence konforundan mahrum kalmadan yaşamını sürdüreceği bir proje. Bu nedenle güvenlik konusunda daha detaylı çalışmalara imza atabiliyoruz" dedi.

Büyük ölçekli projelerde binlerce kişinin yaşamını sürdürmesi nedeniyle güvenlik konusunda da sıkıntı yaşanabildiğini kaydeden Yıldızhan, şunları söyledi:

"Büyük ölçekli projeler sosyal anlamda çok sayıda hizmet sunuyor. Ancak güvenlik konusunda biraz vasat kalınabiliyor. Çünkü büyük ölçekli projelerde binlerce kişi yaşıyor, herkesin birbirini tanıması oldukça güç. Güvenlik personeli de binlerce kişi giriş çıkış yaptığı için yetersiz kalabiliyor. Bu durum da ne yazık ki konut sahiplerinin kendini güvende hissetmemesine neden oluyor. Elit Royal Residence gibi butik projelerde ise bu durum avantaj oluyor. Bizim projemizde 35 daire var. Her dairede 3 kişi yaşasa 105 kişi eder. 24 saat giriş kapısında görev yapacak olan güvenlik personeli dairelerde yaşayan herkesi tanıyacağı için herhangi bir sorun yaşanmayacak."

24 saat güvenlik hizmetinin konut sahiplerinin güvenli bir hayat sürmeleri için görev yapacağını bildiren Yıldızhan, residence dışında da kapalı devre kamera sisteminin bulunduğunu ifade etti.

ELİT ROYAL RESİDENCE

Başkent'in öne çıkan bölgelerinden biri olan Beytepe'de inşa edilen Elit Royal Residence, yaşam merkezlerine olan yakınlığı ve eşsiz Beytepe Ormanı ve Ankara manzarasıyla dikkati çekiyor. 17 katlı Elit Royal Residence projesinde 4+1, stüdyo ve dubleks olmak üzere toplam 35 daire ve projeye değer katacak 5 adet mağaza bulunuyor.

Ev sahiplerine kaliteli ve rahat bir yaşam sunmak amacıyla "akıllı ev" olarak tasarlanan daireleri ile dikkati çeken Elit Royal Residence, dünyaca ünlü markaları da evlere taşıyor. Özenli işçilik, titiz tasarım ve kaliteli malzemeyi bir araya getiren Elit Royal Residence, depreme dayanıklı beton yapısı, jeneratör sistemi, 24 saat konsiyerj ve güvenilir personel hizmeti, katlarda ve residence dışında kapalı devre kamera sistemi bulunuyor.

Ayrıca Elit Royal Residence'da konut sahipleri tek tuşla taksi ve güvenlik hizmeti, her daire için iki kapalı bir açık otopark, misafirler için konuk otoparkı ve dairelere özel ayrılmış depoları ile konut sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Elit Royal Residence konutlarının anahtar teslim tarihi ise Haziran 2014 olarak bildirildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kalabalık Projelerdeki Güvenlik Sorununa 'Butik' Çözüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.

  • Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı
    12:29 Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı

    Av sezonunun son günlerinde Karadeniz somonu ve istavrit balığı bol miktarda avlanırken, fiyatlar düştü. Karadeniz somonunun kilogramı 120 liraya, istavritin kilogramı ise 50 liraya kadar düştü. Deniz canlılarının popülasyonunun artması ve nesillerin korunması amacıyla konulan 4.5 aylık endüstriyel avlanma yasağı dün itibariyle başladı.

  • Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği
    12:29 Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği

    Samsun Gastronomisi Tanıtın ve Tadım Ekinliği'nde şehrin lezzetleri protokol ve davetlilere sunuldu. Samsun'un yöresel lezzetleri ve coğrafi işaret tescilli tatları tanıtıldı.

  • Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı İlan Edildi
    12:26 Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı İlan Edildi

    Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı, 8 Mart 2024 tarihinde 2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programını duyurdu. Programa başvurular, Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi üzerinden ikişer aylık dönemler halinde alınacak. Kadın ve gençlerin istihdam ve girişimcilik odaklı mesleki gelişimini desteklemeyi amaçlayan program, yeni istihdam taahhüdü sunan işletmeler ve kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlardan başvuruları kabul edecek. Başvuru rehberinde ayrıntılı bilgiler yer alırken, program hakkında bilgilendirme ve eğitim toplantısı düzenleneceği duyuruldu.

  • İstanbul Sancaktepe Belediyesi'nde 2 Milyar TL Borç Asıldı
    12:26 İstanbul Sancaktepe Belediyesi'nde 2 Milyar TL Borç Asıldı

    15 yıl AKP'nin yönettiği Sancaktepe Belediyesi'nde yaklaşık 2 milyar TL borç olduğu ortaya çıktı. CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz ve Belediye Başkanı Alper Yeğin, borç tablosunu paylaştı.


Advertisement