Kalamış Musiki Topluluğu, Kartallılar İçin Söyledi - Son Dakika
Güncel

Kalamış Musiki Topluluğu, Kartallılar İçin Söyledi

Kalamış Musiki Topluluğu, Kartallılar İçin Söyledi

Kuruculuğunu Şermin Niyazi’nin yaptığı Kalamış Musiki Topluluğu verdiği konserle, Kartallı Türk Sanat Müziği severlere doyumsuz bir gece yaşattı.

10.02.2014 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuruculuğunu Şermin Niyazi'nin yaptığı Kalamış Musiki Topluluğu verdiği konserle, Kartallı Türk Sanat Müziği severlere doyumsuz bir gece yaşattı.

Kartal Belediyesi, Kartallı müzik severleri, kuruculuğunu Şermin Niyazi'nin yaptığı Kalamış Musiki Topluluğu'yla buluşturdu. Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere çok kalabalık bir dinleyici topluluğu katıldı. Kalamış Musiki Topluluğu'nun verdiği konserin koro şefliğini Şermin Niyazi yaparken, aralarında Bestekar Gündoğdu Duran, Amir Ateş, Hüsamettin Elçi ve Tanburi Fahrettin Çimenli'nin bulunduğu isimler konserde yer aldı. Tanburi Cemil Bey'in Hicazkar Peşrevi ile başlandığı konserde, Hicaz, Muhayyerkürdi ve Kürdilihicazkar makamında şarkılar seslendirildi. Konser sonrası Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler topluluk kurucusu ve koro şefi Şermin Niyazi'ye bir plaket takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kalamış Musiki Topluluğu, Kartallılar İçin Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement