Kalay'dan Vergi Dairesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kalay'dan Vergi Dairesi'ne Ziyaret

Kalay\'dan Vergi Dairesi\'ne Ziyaret

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Vergi Haftası nedeniyle Bartın Vergi Dairesi'ne yaptığı ziyarette, “Bartın’da yaşanan hava kirliliği hat safhaya çıkmıştır.

27.02.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Vergi Haftası nedeniyle Bartın Vergi Dairesi'ne yaptığı ziyarette, "Bartın'da yaşanan hava kirliliği hat safhaya çıkmıştır. Bu sorunu çözmek için Bartın'ın tamamını doğalgaza kavuşturacağız" dedi.

AK Parti Belediye Bartın Belediye Başkan adayı Seyfettin Kalay, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Belediye Meclis Üyesi adayları İlker Camcı, Celil Çil ile birlikte Vergi Haftası nedeniyle Bartın Vergi Dairesi ve Bartın Defterdarlığını ziyaret etti.

Başkan adayı Kalay ve beraberindekiler ilk önce Bartın Vergi Dairesi Müdürü Bahadır Bağ'ı ziyaret etti. Vergi Dairesi Müdürü Bahadır Bağ'ın vergi haftasını kutlayan Kalay, projeleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra Kalay Vergi Dairesi personelini gezerek haftalarını kutladı. Kalay buradan da Bartın Defterdarı Ali Sağlam'ı ziyaret etti. Defterdar Ali Sağlam ile bir süre sohbet eden Başkan adayı Kalay Bartın için hazırladıkları projelerle ilgili bilgi verdi.

Bartın'da doğalgaz çalışmalarının yavaş ilerlediğini ifade eden Başkan adayı Kalay, "Merkezi hükümet tarafından Bartın sınırlarına kadar getirilen doğalgaz dağıtım çalışmaları şirketle belediye arasındaki uyumsuzluktan dolayı yavaş ilerlemektedir. Bartın şehir merkezindeki doğalgaz dağıtım çalışmalarını hızlandırıp, doğalgazın biran önce Bartın genelinde kullanılmaya başlanmasını sağlayarak, halkımızı temiz havaya kavuşturacağız" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalay'dan Vergi Dairesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement