Kalay ve Tunç Sitesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kalay ve Tunç Sitesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi

Kalay ve Tunç Sitesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, beraberinde AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan, Belediye Meclis Üyesi Aadayları Osman Turna, İlker Camcı ve Ferruh Harçvuran ile birlikte Aladağ Mahallesi Başarkon Sitesini ziyaret ederek, site ve mahalle sakinleri ile sohbet ettiler.

07.03.2014 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, beraberinde AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan, Belediye Meclis Üyesi Aadayları Osman Turna, İlker Camcı ve Ferruh Harçvuran ile birlikte Aladağ Mahallesi Başarkon Sitesini ziyaret ederek, site ve mahalle sakinleri ile sohbet ettiler.

Başarkon Sitesinde oturan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan AK Parti Bartın Belediye Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "30 Mart tarihi itibariyle sizlerin desteğini alarak, görevi devraldığımızda, Bartın'ın temiz içme suyu, alt yapı, kanalizasyon arıtma, çöp katı atık bertaraf tesisi, hava kirliliği, trafik sorunu gibi belediyecilikte bu güne kadar çözülememiş en temel sorunlarını hızlı bir şekilde çözecek ve uygulayacağımız projelerle de Bartın'ı yaşanılabilir, parmakla gösterilecek marka bir şehir yapacağız" dedi.

Dr. Seyfettin Kalay, dev projelerle yeni bir Bartın'ı inşa edeceklerini belirterek, Öncelikle Bartın'da imar planlarını yaparak, kentleşmenin önünü açacaklarını, Kent Parkı projesiyle Bartın'ın rahat bir nefes alacağını, Kent Meydanı Projesiyle, Prestij cadde düzenlemeleri ile, Bartın Irmağı ıslah ve rekreasyon projesiyle, mesire alanları, sosyal ve kültürel tesisleri ile Bartın'ı örnek bir şehir yapacaklarını, Çevre Yolu projesi, Çatmaca, Özel İdare, Türbe yolu, Hastane kavşakları ve TOKİ köprüsü projeleri ile Bartın'ın trafik sorununu çözeceklerini, doğalgazı 1 yıl içerisinde tüm mahallelere vereceklerini, İnkum'u tüneli ile Bartın ile İnkum'unu birleştireceklerini, Bartın Ro-Ro limanı projesi ile Bartın'ı ticarette dünyaya açacaklarını, Üniversite'nin yeni kampüs alanı ile çarşı arasında tramvay projesi ile Bartın'ı Üniversite ile bütünleştireceklerini, engelli ve yaşlı yaşam merkezleri, gençlik merkezleri, spor tesisleri, kadın konukevi, meslek edindirme kursları ile sosyal belediyecilikte Bartın'da bir çığır açacaklarını, kent konseyi ve beyaz masa projeleri ile de katılımcı bir belediyecilik anlayışını Bartın'da da uygulamaya geçireceklerini söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'ta toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 12 yıldan bu yana ülkemizde her alanda çok büyük bir değişim ve dönüşüm sağladığını belirterek dünyayı kıskandıracak dev projelerin hayata geçtiğini söyledi. Türkiye'yi ekonomide 4 kat büyüttüklerini belirten Milletvekili Tunç, Milli geliri 250 milyar dolardan 800 milyar dolara çıkardık, İMF'ye borcumuzu sıfırladık, ülkemizi terör belasından kurtardık, 80 yıl boyunca 40 bin toplu konut yapılabilmişken 12 yılda 500 bin toplu konut yaptık. İlimizi üniversiteye kavuşturduk. Bartın'da 1,7 milyar lira tutarında kamu yatırım gerçekleştirdik, 2 milyar lira tutarında yatırımımız devam ediyor, Amasra tüneli, Kurucaşile yolunda 5 adet tünel, Valilik, emniyet, adliye hizmet binaları, Kültür Merkezi, Spor tesisleri, toplu konutlar, duble yollar, 22 adet yeni okul, Üniversite kampüs inşaatları, Yurt inşaatları, 85 milyon lira tutarında Köydes yatırımları, Hastane ve Aile sağlığı merkezleri, barajlar, taşkın koruma çalışmaları, tarım destekleri, Sanayi alanındaki yatırımlarla Bartın'a çok büyük önem verdik, şimdi sıra belediyecilikte. 30 Martta sizlerin desteği ile İktidar ile Belediye uyumunu sağlayacağız ve Bartın'ın önünü açacağız, Dr. Seyfettin Kalay'ın Bartın'da yaşamayı bir zevk haline getirecek projelerini ve Bartın'ı mutlu insanların yaşadığı marka şehir haline getirecek yatırımlarını kazandırmak için kollarımızı sıvayacağız" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalay ve Tunç Sitesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement