Kalaycı Sosyal Tesisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kalaycı Sosyal Tesisi Açıldı

Kalaycı Sosyal Tesisi Açıldı

Arifiye Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı (HEM) Kalaycı Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

18.05.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arifiye Halk Eğitim Merkezi'ne bağlı (HEM) Kalaycı Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Açılışta kursiyerlerin el emeği eserleri de görücüye çıktı.

Arifiye Belediyesi tarafından yaptırılan Kalaycı Sosyal Tesisi, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un katılımıyla gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Çok amaçlı kurs binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Arifiye İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdülvahid Uygar, "Halk Eğitim Merkezi olarak, Arifiye Belediyesi Kültür Merkezi Binamızda ve İlçemizin muhtelif mahallelerinde 250'nin üzerindeki branşta açtığımız kurstan 5 binden fazla vatandaşımız yararlandı. Belediye Başkanımızla ortak hedefimiz, bu kurslarımızı ilçemizde bulunan 24 mahallenin hepsine yaygınlaştırmak. Bu gün hem yeni binamızın açılışını yapacağız, hem de burada öğrenim gören kursiyerlerimizin el emeği göz nuru eserlerini göreceğiz. Kurs binamız Arifiye'lilere hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kursları Arifiye'nin 24 mahallesine yaymak için önce atıl durumdaki kamu binalarını restore ettiklerini, daha sonra ise yeni binalar yaptıklarını ifade eden Arifiye Belediyesi Başkanı İsmail Karakullukçu, emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılışa katılan Vali Coş ise "Arifiye Belediye Başkanımız Sayın İsmail Karakullukçu, kendisi de bir eğitimci olması nedeniyle, ihtiyaç olan her alanda eğitime destek veriyor. Biz, hizmete açılan bu kurs binası ve yaptığı çalışmalar nedeniyle de kendisini bir kez daha tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından, Vali Hüseyin Avni Coş'a ve Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'ya kursiyerlerin yaptığı çalışmalar hediye edildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergi gezildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalaycı Sosyal Tesisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement