Kalbe Giden Yol Mideden Geçiyor, Meyve Demetleri En Gözde Hediyeler - Son Dakika
Güncel

Kalbe Giden Yol Mideden Geçiyor, Meyve Demetleri En Gözde Hediyeler

Kalbe Giden Yol Mideden Geçiyor, Meyve Demetleri En Gözde Hediyeler

Özel bir günde sevdiğinize en güzelini mi vermek istiyorsunuz? Çok sağlıklı, kalorisi az, lezzetli ve titizlikle hazırlanmış meyve sepetleri hediyenize tat katmaya talip.

10.08.2015 11:26  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Kalbe giden yol mideden geçer" sözü aslında meseleyi çok güzel özetliyor. İnsanlar ikramdan özelliklede gıdayla ilgili olanlardan daha çok hoşlanıyor. Hediyelerdede artık bu durum sıkça görülüyor. Sevdiğini kalbinden tavlamak isteyenler meyve çiçeklerini tercih ediyor.

NEDİR MEYVE ÇİÇEĞİ?

Bir çoğumuz aslında aşina. Meyve demetleri farklı bir hediye olarak hayatımıza girdi. Düğün, bayram, veda partisi, doğum günü hiç fark etmiyor, şimdi bir çok kişi ofis ve özel günlerin yeni trendi en lezzetli hediye olan meyve çiçeklerini tercih ediyor. Üzeri özel soslarla kaplı meyve sepetleri hem göze hem damağa hitap ediyor.

EN TATLI HEDİYE

Yaşamınızdaki özel insanları ne kadar sevdiğinizi ve özel anlarını unutmadığınızı belirtmek için meyve sepetleri en tatlı hediye. Peki güzel ve çekici göründükleri kadarda lezzetli olan bu ürünler acaba neden çok tercih ediliyor.

MEVSİM LEZZETLERİ

Öncelikle meyve sepeti oluşturmak için mevsim meyvelerini kullanılıyor. En çok tercih edilen meyveler çilek, ananas, üzüm, kivi, portakal. Meyveler çikolata sosu, hindistan ceviziyle süsleniyor. Bu da sepetleri baştan çok cazip bir hale getiriyor. Hediye edilenin eğer özel bir durumu yoksa beğenmemesi imkansız oluyor.

MEYVE ÇİÇEKLERİNDEN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

MEYVE SEPETLERİ HER YERE GİDİYOR

Meyve sepetleri insanı "ne hediye alsam" diye düşünme derdinden kurtaran bir icad. Doğum günü, kutlama kokteyli, geçmiş olsun hediyesi, bebek doğumu, sevgililer günü, yılbaşı, kurumsal etkinlikler, evlilik yıldönümü, babalar günü gibi özel günlerde tercih ediliyor. En çok talep ise yılbaşı, sevgililer ve anneler gününde oluyor.

İSİMDE YAZILIYOR

Nişan ve düğünlerinde vazgeçilmesi oldu meyve sepetleri. Bu tip organizasyonlar için verilen siparişlere müşteriler daha çok isim yazdırmayı tercih ediyor.

İŞ YERLERİNİN VAZGEÇİLMEZİ

Yeni işe başlayan bir yakını ya da sevdiğinizi bu sepetlerden birini göndererek tebrik edebilirsiniz. Hem hediyeyi alan mutlu oluyor, hemde iş arkadaşlarına ikram edip bu mutluluğa onlarıda ortak ediyor. Tek bir hediye sahibini etkilerken paylaşılan meyve tatları sosyal bağları da güçlendiriyor.

ERKEKLERİN İMDADINA YETİŞİYOR

Erkekler genellikle kızlara ne hediye alacağına karar veremez. Meyve sepetleride buradada imdada yetişiyor. Böylece kalbe giden yola mideden ulaşılmış oluyor.

EN TAZELERDEN YAPILIYOR

Sepetler hazırlanırken meyvelerin en taze ve en güzel olanları özenle seçiliyor. Tek tek ayıklanıyor. En küçük çürük, zedelenmeye asla izin verilmiyor. Seçmece meyvelerden hazırlanan sepetler göz dolduruyor.

SEPETLERİN FİYATLARI

Fiyatlar seçilen ürüne, sepetin büyüklüğüne göre değişiyor. Fiyatlar 50 liradan başlayıp 200 liraya kadar yükseliyor.

MEYVE SEPETİ ÇEŞİTLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

TAZECİK MEYVE SEPETLERİ

cicekci.com tarafından meyve sepeti aranjmanları sipariş üzerine yapılıyor. Önceden yapıp bekletilmiyor. Siparişi aldındığında hemen meyveler temin ediliyor. Sepet hazırlanıyor. Böylece ikram edilen ürünler daima taze oluyor.

Son Dakika Güncel Kalbe Giden Yol Mideden Geçiyor, Meyve Demetleri En Gözde Hediyeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement